Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Přivítejte jaro šátkem: 4 jednoduché tipy, jak ho uvázat!

  • 21. března 2015 | 06:00

    Huňaté šály můžeme na pár měsíců uklidit. Na scénu přicházejí lehké šátky, které nás nejen zahřejí, ale také dodají outfitu šmrnc. Ukážeme vám, jaké jsou letos moderní a jak si je můžete uvázat, abyste jeden šátek proměnila hned ve čtyři odlišné kousky.

  • Jednoduchost stranou

    Zara, 599 Kč
    Autor: archiv firem

    Jednobarevným šátkem sice nic nezkazíte, ale ani s ním neoslníte. Letos totiž frčí nepřehlédnutelné vzory, jako jsou květiny, proužky, puntíky, zvířecí i orientální potisky. V obchodech máte letos opravdu z čeho vybírat.

  • Uvaž se!

    s.Oliver, 699 Kč
    Autor: archiv firem

    Klasický čtvercový šátek můžete uvázat hned několika způsoby, takže ho můžete nosit klidně každý den a nikdy vás neomrzí.


    Tunel

    Pokud jste si koupila spojenou neboli tunelovou šálu, jednoduše ji omotáte kolem krku a je to. To samé můžete udělat i s klasickým šátkem, když oba konce spojíte drobným, ale pevným uzlíkem.

  • Ležérně

    Mango, 549 Kč
    Autor: archiv firem

    Když spěcháte a nemáte čas na složité aranžování, jednou šátek obtočte kolem krku a oba cípy nechte volně viset dolů nebo jeden hoďte na záda. Takový způsob skvěle oživí jednobarevnou bundičku i celý outfit.

  • Bryndák

    Asos.com, cca 900 Kč
    Autor: archiv firem

    Šátek složte do trojúhelníku, jednou ho obtočte, aby vám vpředu vznikl "bryndák". Cípy můžete nechat viset volně dolů nebo je schovat.

  • Maxi šátek

    Asos.com, cca 600 Kč
    Autor: archiv firem

    Pokud jste si pořídila opravdu velký šátek, rozhodně si ho zkuste uvázat tak, aby vám asymetricky zakrýval jedno rameno. Oblečte si bundičku nebo kabát, ledabyle omotejte a je to!

Diskuse ke článku
.