Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Vezměte overaly na milost: Sluší skoro každé postavě a jsou trendy!

21. dubna 2015 | 06:00

Mýtus, že overaly sluší jen ultraštíhlým ženám, je minulostí! Ten pravý si najde žena vysoká, malá, štíhlá i s pár kilogramy navíc. Seberte odvahu a pořiďte si pohodlný, ale přesto sexy overal, bez kterého se na jaře ani v létě neobejdete!

Overal je už několikátou sezonu za sebou jedním z nejžhavějších módních trendů. Je pravda, že na ramínku v obchodě nemusí vypadat zrovna vábně, ale stačí překonat počáteční ostych a uvidíte, že na těle vypadá perfektně! Základem úspěchu je najít vhodnou barvu a střih, které vám dokonale sednou.

Na overalech si hned po prvním oblečení oblíbíte jejich univerzálnost. Můžete v nich vyrazit k vodě, do města, na párty, ale i na společenskou událost. A konečně nemusíte řešit, s čím zkombinujete svou oblíbenou sukni nebo top!

Kupte jich klidně několik

Trendy v overalech nejsou nijak určeny. Můžete si pořídit černou elegantní klasiku s rukávem, špagetovými ramínky i vázáním kolem krku nebo jednoduchý overal s košilovým vrškem. S přibývajícími teplotami rozhodně oceníte šortky, odhalená ramena a výstřihy.

Zara, 999 Kč
Autor: archiv firem

Co se týče barev, můžete se odvázat v overalu s květinovými i jinými potisky nebo sáhnout po jednobarevném kousku, který snadno sladíte s doplňky.

Nosí ho i celebrity!

Praktické overaly si zamilovaly i slavné ženy. Například hvězda seriálu Sex ve městě Kim Cattrall se toho nebála a oblékla si květovaný overal, který doplnila elegantním sáčkem. Herečka Jennifer Morrison zase vsadila na provokativní rudou a supermodelka Alessandra Ambrosio si vybrala vzorovaný overal v bohémském stylu. Skvělou ukázkou toho, že overal je maximálně pohodlný a praktický, je oscarová herečka Cate Blanchett, která v něm vyrazila do newyorských ulic.

Cate Blanchett
Autor: profimedia.cz

Inspiraci naleznete v naší fotogalerii!