Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

8 typů plavek, které jsou letos absolutně trendy!

  • Vyrazte do obchodů pro plavky, je nejvyšší čas!
    5. června 2015 | 06:00

    Léto už je za dveřmi a s ním i pro mnohé neoblíbená činnost – pořizování fungl nových plavek. Letos neuděláte chybu snad se žádným střihem, barvou ani potiskem, ale přece jen existují typy plavek, které jsou aktuálním žhavým hitem. Podívejte se na ně.

  • Prodloužený vršek

     

    Lindex, vrchní díl: 349 Kč, spodní díl: 349 Kč
    Autor: archiv firem

     

    Jedním s velkých letošních hitů je vrchní díl plavek v prodlouženém střihu. Nekončí klasicky přímo pod ňadry, ale o pár centimetrů níž. V podstatě vypadá velmi podobně jako zkrácený korzet. Může být s ramínky i bez nich a v jakýchkoliv barevných provedeních. Díky nevšednímu střihu tyto plavky hravě zamaskují horní špíček a skvěle se hodí i pro větší prsa.

  • Jednodílná klasika

     

    Mango, 1999 Kč
    Autor: archiv firem

     

    Na své si letos samozřejmě přijdou i ženy, které dávají přednost jednodílným plavkám. Nejvíce frčí jednoduchý střih plavek s nenápadným rovným výstřihem. Pokud chcete být vidět, vsaďte na trendy orientální vzory, které z jednodílných plavek vytvářejí jedinečný kousek. Divoký potisk vám navíc perfektně zamaskuje bříško.

  • Volánky

     

    H&M, vrchní díl: 399 Kč, spodní díl: 299 Kč
    Autor: archiv firem
    Plavky s volánky byly jedním z největších letních hitů loňska a nosit se budou i letos. Nejvíce je ocení ženy s malými prsy, protože rafinovaný volánek hrudník opticky zvětší. Volánky na spodním dílu plavek zase dokážou perfektně vytvarovat ženské křivky.
  • Třásně

    Asos.com, cca 600 Kč
    Autor: archiv firem

    Stejně jako s volánky je to s třásněmi. Také byly moderní už loni, opticky zvětšují ňadra a tvarují boky. Navíc se během letošního roku vrátily zpět do módy 70. léta, ve kterých hrály třásně jednu z nejvýznamnějších rolí vůbec.

  • Neoprenové plavky

    New Yorker, vrchní díl: 399 Kč, spodní díl: 249 Kč
    Autor: archiv firem

    Snad největší novinkou, která postupně zaplavuje všechny obchody, jsou neoprenové plavky. Ty se nejčastěji prodávají v pestrých, typicky letních barvách a dokonale lemují křivky. Jelikož je nositelka v těchto plavkách nepřehlédnutelná, jsou vhodné především pro ženy, které rády vystavují své tělo na odiv. 

  • Nesmrtelné trojúhelníčky

    Reserved, 349 Kč
    Autor: archiv firem

    Mezi nejoblíbenější typ bikin rozhodně patří klasická trojúhelníková podprsenka a kalhotky se zavazováním na bocích. Tato kombinace snad nikdy neomrzí. Vrchní díl můžete pořídit i s nenápadnou vycpávkou, takže tento model ocení i ženy s malými ňadry. Nebojte se barev a potisků a pořiďte si klidně třeba svítivě žluté!

  • Bandeau

    New Yorker, vrchní díl: 249 Kč, spodní díl: 299 Kč
    Autor: archiv firem

    Odvážné plavky bez ramínek, které už v 50. letech milovala Marilyn Monroe, jsou zpět! Oceníte je především na opalování, protože díky nim se konečně vyhnete neopáleným bílým pruhům. Většina modelů se v dnešní době prodává s odepínacími ramínky, která se vám budou hodit, když si budete chtít zaplavat nebo zahrát plážový volejbal. Pro ženy s velkými ňadry to však není to pravé ani s ramínky.

  • Monokiny

    Asos.com, cca 3000 Kč
    Autor: archiv firem

    Obrovským hitem jsou už několik sezon za sebou monokiny – neboli jednodílné plavky s průstřihy. Tyto plavky vypadají skvěle na ženách s chlapeckou i žensky tvarovanou postavou. Nejsou však příliš praktické. Na opalování se nehodí a při sezení se krabatí. Na procházku po pláži jsou ale naprosto ideální!

Diskuse ke článku
.