Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Módní trendy roku 2014: Metalické barvy, černobílá a kabelka v podpaží!

7. ledna 2014 | 10:00

Odhalte s námi, jaká překvapení si pro nás nachystal módní svět v roce 2014. Jaké trendy zaplaví přehlídková mola a co můžete letos nechat hluboko ve skříni?

Fashion week v Miláně
Autor: archiv firem

Jaké trendy k nám poputují z největších módních měst - New Yorku, Londýna, Milána a Paříže? Budou se podobat těm loňským, nebo budou módní nadšenkyně nuceny překopat své šatníky od základů?

Podívejte se na největší hity roku 2014.

Oprášené trendy

Mezi letošními trendy se objevují i některé loňské. Tento rok opět zahrají prim metalické barvy - zlato, stříbro a měď. Kromě červených koberců a přehlídkových mol na vás také zaútočí z módních obchodů. Pokud jste odvážná a milujete módu, neváhejte a blýskněte se!

Nesmrtelná kombinace černé a bílé oproti loňsku více ožije. A my můžeme jásat, protože jsme v ní elegantní, ženské, rafinované a tajemně sexy!

Několik slavných žen nám loni naznačilo, že nosit kabelku v podpaží je zatraceně cool. A měly pravdu! Letošní trend říká: žádná rukojeť ani popruh, ale podpaží! Ve své kolekci to předvedla ikona Victoria Beckham nebo francouzská značka Chloe.

Mezi letošní módní trendy patří i oblíbená a nesmrtelná kombinace černé a bílé barvy.
Autor: profimedia.cz, archivy firem
Loňské zbytky

Dalším trendem, který se u nás objevil na podzim a zůstane i nadále, jsou mikiny bez kapuce. Už dávno totiž neplatí, že mikiny nosí jen děti a sportovci na svůj trénink. Naopak! Již druhý rok je můžete vidět na přehlídkových molech, protože si je zamilovali i přední návrháři.

Skvělá zpráva pro milovnice růžové, fialové a modré - vaše "cukrové" kousky budou in i v tomto roce. Pastelové oblečení totiž působí neskonale něžně a žensky a můžeme v něm zahřívat v zimě i zářit v létě.

Pastelové barvy milují návrháři i celebrity.
Autor: profimedia.cz

Rozlučte se

Volánkové šaty: 969 Kč, Orsay
Autor: archiv firmy

Pokud jste si loni v létě nakoupila oblečení s volánky, nemáme pro vás dobrou zprávu. Zastrčte ho hluboko do skříně, ale rozhodně nevyhazujte. Módní experti slibují, že v budoucnu ohlásí volánky opět velký comeback. A co se týče "peplum" jednoduchého volánku na šatech a topech,který dokáže zakrýt nedostatky, tak ten je stále top.

Pasé jsou letos i balónové střihy. Pokud tedy máte nějaký extravagantně nadýchaný kousek, schovejte ho a letos rozhodně neoblékejte. 

Trendy kousky si můžete prohlédnout v naší fotogalerii!