Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Trápí vás kila navíc? Zakryjte je doplňky, nebo zeštíhlujícími šaty

6. srpna 2013 | 07:00

Když nechcete držet dietu a trápí vás větší bříško nebo zadeček, přichází na řadu rafinované zeštíhlující triky. Ty si zamilovaly i celebrity, které na ně nedají dopustit. Podívejte se, jak šikovně zamaskovat to, co nemá být vidět.

Móda je tím pravým parťákem, který pomůže v nesnázích. Vyzkoušejte pomocí volánků, barev, vzorů nebo doplňků zamaskovat drobné nedostatky. Uvidíte, jak budete spokojená a na zeštíhlující módní trendy nedáte dopustit.

Nemusíte se bát, že jde o nějaký mučící korzet, jak tomu bylo dříve. Kouzlo je skryto v optickém triku, který vykouzlí štíhlejší siluetu, nebo odvede pozorost jinam. Velkým plusem je, že tato magická móda je u nás dostupná téměř "na každém rohu".

Rafinovaný peplum

...
Autor: profimedia.cz, archiv firem
Módní hit podtrhující ženskost si oblíbily ženy na celém světě. Šaty, sukně i topy s volánkem se hodí pro všechny příležitosti, stačí si jen vybrat ten správný kousek. Tento módní hit si zamilovala mimo jiné i herečka Charlize Theron, která s noblesou dává na odiv své ženské tvary.

Tento střih zvýrazní a zeštíhlý pas a vytvoří vám postavu přesípacích hodin. Ideální je pro ženy s nevýrazným pasem, širšími boky i větším bříškem. Pro znásobení zeštíhlujícího efektu můžete přidat ještě originální pásek.

Kouzelné doplňky

...
Autor: profimedia.cz, archiv firem
Kila navíc se dají zamaskovat i pomocí doplňků. Ozdobte si místa, na které jste patřičně hrdá, a chcete je ukazovat. To proto, že výrazný doplněk k nim přitáhne pozornost. Vsaďte na originální náhrdelníky, náušnice i vlasové ozdoby. A pokud netíhnete ke šperkům, pořiďte si obří kabelu, stejně jako Kim Kardashian.

Nesmíme zapomenout na nesmrtelné podpatky, které vám protáhnou a zeštíhlí nohy. Když budou vaše botky extravagantní, přilákají nejedno zvídavé oko.

Šaty seslané z nebe

Zeštíhlující šaty si zamilovaly ženy po celém světě. Buďte jednou z nich.
Autor: profimedia.cz, archiv firem
V poslední době většina slavných žen obohatila svůj šatník o zeštíhlující šaty. Dokonce i herečka Kate Winslet, která je sice na své křivky patřičně hrdá, propadla tomuto módnímu hitu.

Nejoblíbenější je černobílá klasika, která se dá bez problémů kombinovat. Extravagantnější povahy si samozřejmě také přijdou na své. Šaty se dají pořídit ve všemožných barvách, střizích i materiálech. Tak vzhůru na nákupy, ať vám ty vaše vysněné nikdo nevyfoukne.

Jednotlivé produkty a jejich ceny naleznete v galerii.