Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Povánoční slevy: Skvělé tipy na oblečení za babku!

9. ledna 2014 | 08:00

Toužíte v novém roce oživit svůj šatník, ale nechcete kvůli módním kouskům provětrat svou peněženku? Vyražte do obchodů, kde jsou stále povánoční slevy v plném proudu.

Nekonečné nakupování dárků a vánoční stres jsou už za námi, a tak je třeba se za tu námahu náležitě odměnit. Právě teď je ten nejlepší čas vyrazit do obchodů, které jsou zaplaveny zlevněným oblečením.

Je už jen na vás, jestli si vyberete kamennou prodejnu nebo internetový obchod, slevy jsou totiž opravdu všude. Ale pozor, netrvají věčně a ty nejlepší kousky můžou být brzo pryč.

Pestré topy

Povánoční slevy jsou v plném proudu.
Autor: archiv firem

Ve slevách najdete trendy topy, ve kterých můžete dělat parádu jak v zimě, tak v létě. Něteré kousky jsou zlevněné i o polovinu ceny, takže se nákup opravdu vyplatí.

Trendy bundy a kabáty

...
Autor: archiv firem

Venku zatím neudeřilo mrazivé počasí a vy už můžete koupit bundy a kabáty za skvělé ceny. Připravte se na pořádnou zimu díky stylovým kouskům, které jsou nejen zatraceně trendy, ale také vás zahřejí.

Šperkování

...
Autor: archiv firem

A teď skvělé tipy pro ženy-parádnice. Za skvělé ceny můžete pořídit i šperky, které využijete k běžnému nošení i na zimní ples, či večírek.

Neobyčejné kalhoty

...
Autor: archiv firem

Kalhot není nikdy dost. Zkuste zaexperimentovat a pořiďte si na zimnu kalhoty v letní béžové barvě, s květinami nebo retro plísňové džíny. To, že je zrovna zimní období neznamená, že se mohou nosit jen černé kalhoty a obyčejné džíny.

Trendy zlevněné kousky naleznete v naší fotogalerii!