Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Novinky, o které musíte napsat Ježíškovi: Bezbolestný epilátor a kosmetický dort

Video se připravuje ...
Šetrný epilátor, barevný balzám na rty a vánoční sada kosmetiky: Recenze kosmetických novinek
VIDEO: Adam Balažovič
3. prosince 2018 | 12:00

Tento týden jsme si vzaly na paškál zbrusu nový multifunkční epilátor, zabarvené balzámy na rty a sadu kosmetiky v roztomilém dárkovém balení. Jak se nám s přípravky pracovalo? Opravdu splní to, co slibují? A měly by se objevit i ve vaší koupelně nebo kosmetické taštičce? Pojďte je s námi otestovat!

Orientovat se v kosmetických novinkách je oříšek a nikomu se nechce utrácet peníze za produkty, které sice slibují zázraky, ale nakonec letí velmi rychle do koše. Proto pro vás novinky na vlastní kůži testujeme. Abyste věděla, co za to stojí a co s klidným srdcem můžete nechat na pultech drogerií a parfumerií. Které novinky jsme si vybraly tentokrát a jak u nás obstály?

Epilátor Panasonic

Epilátor Panasonic ES-EL8A-P503, 3240 Kč
Autor: archiv firem
Holení pomocí epilátoru je sice trochu nepříjemné, ale zato jeho účinek vydrží mnohem déle, než když používáte běžnou žiletku nebo depilátor. Panasonic právě přináší na trh novinku v podobě epilátoru, který má speciální dvouřadou hlavici. Díky té je holení přesnější, rychlejší a také méně bolestivé. Součástí balení jsou také další tři hlavice, z nichž jedna je určena pro epilaci podpaží a třísel, druhá pro klasické holení a poslední funguje jako mechanická pemza na paty. 

Jak obstál?

Epilace zabrala mnohem méně času, než jsem zvyklá. Díky dvouřadé hlavici a třem různým rychlostem jsem téměř nic necítila. Za všechny výhody si ovšem musíte trochu připlatit, ale stojí to za to!

Balzám na rty Labello

Balzám na rty v tužce, Labello, 140 Kč
Autor: archiv firem
Rtěnka a hydratační balzám v jednom! To je přesně ten produkt, který potřebuje každá žena ve své kabelce. Labello ho aktuálně přináší dokonce v pěti různých odstínech. Vybírat si můžete mezi jemnou nude, odvážnou růžovou, svůdnou červenou, svěží korálovou a luxusní vínovou. Skvělou zprávou je také to, že místo minerálních olejů obsahuje přírodní oleje z avokáda a jojoby. 

Jak obstál?

Balzám je na rtech opravdu příjemný, vůbec nelepí, a navíc krásně voní. A co mě opravdu překvapilo, je jeho silná pigmentace. Stačí nanést dvě vrstvy a vypadá úplně jako rtěnka. 

Kosmetická sada Benefit Cosmetics

Dárková sada Benefit Cosmetic, prodává Sephora, 1090 Kč
Autor: archiv firem
Sháníte originální vánoční dárek pro maminku, sestru nebo kamarádku? Tohle limitované vánoční balení kosmetiky Benefit se bude pod stromečkem krásně vyjímat. Roztomilá dóza ve tvaru dortu obsahuje podkladovou bázi, řasenku, rozjasňující tužku na obočí a tint na rty a tváře. 

Jak obstála?

Řasenka slibuje objem a ten vám opravdu zaručí. Nevýhodou ovšem je, že kartáček nabírá příliš barvy a řasy slepuje. Před samotným nanášením tak otřete přebytečnou barvu z kartáčku o hranu řasenky. Naopak podkladové bázi se nedá vytknout naprosto nic. Není divu, že patří mezi bestsellery značky Benefit. Ihned po nanesení krásně přilne k pleti a viditelně minimalizuje póry. Rozjasňující tužka je měkká a snadno se s ní nanáší. Během pár vteřin si tak vykouzlíte zářivý pohled. A nakonec zmenšené balení tintu, které je naprosto ideální do kabelky nebo na cesty. Můžete s ním nalíčit rty a zároveň ho využít jako tvářenku. 

Video se připravuje ...