Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
 
8. 6. - 10. 6. Kupte si podprsenku se slevou až 20 %
 

Jedna nestačí! Jakou podprsenku vzít k halence s odhalenými rameny či k bílému tričku?

  • 8. června 2018 | 06:00

    Podprsenek je potřeba mít dostatek, aby mohly být součástí každého outfitu. Pojďte se podívat, která vám ještě chybí v šatníku.

  • Top a šaty s odhalenými rameny

    Podprsenka má být vidět, ale existují výjimky, kdy je mnohem lepší ji zatajit. V případě topů a šatů s odhalenými rameny chceme nechat vyniknout naše ruce, ramena i šíji, a viditelná podprsenka by na sebe zbytečně strhávala pozornost. Vsaďte tedy na tu bez ramínek ve střihu bandeau. Tentokrát na krajku a jiné zdobení zapomeňte a dejte přednost jednoduché hladké podprsence, která bude pod oblečením téměř neviditelná. Chceme totiž vytvořit iluzi, že takhle pevná a dokonalá jsou ve skutečnosti naše ňadra.

    Olivia Palermo
    Autor: profimedia.cz

    Již dnes máte možnost pořídit si podprsenky až s dvacetiprocentní slevou. Stačí si na našich stránkách stáhnout slevové kupony. Nakupovat můžete až do neděle ve vybraných obchodech.

  • Top a šaty s odhalenými zády

    Oblečení s odhalenými zády vám vykukující podprsenku nepromine! Ani když bude její zadní část sebeefektněji řešená. Zapomeňte také na podprsenky s dříve velmi oblíbeným gelovým páskem na zádech. Nikdy nebude úplně neviditelný, a když se do zad zařízne, nadělá více škody než užitku. Právě teď přichází na řadu samodržící podprsenky, z nichž některé dokážou vyčarovat i pořádně nadupaný dekolt.

    Monika Leová
    Autor: profimedia.cz

  • Bílé tričko

    Dříve měla černá podprsenka pod bílým tričkem přímou jízdenku do módního pekla. Dnes je všechno jinak. Lehce průsvitná basic trička jsou v kurzu a podprsenka pod nimi by měla být vidět! Můžete tak zapomenout na hladké bílé podprsenky, které jsou dnes už tak trochu nuda. Vsaďte na krajkové braletky, které skrz tričko rafinovaně prosvítají, a klidně nechte vykukovat i ramínko.

    Alessandra Ambrosio
    Autor: profimedia.cz

  • Průsvitný top

    Pokud máte dostatek odvahy pro nošení průhledného vršku, určitě se nebudete stydět trochu odvázat při výběru podprsenky. Samozřejmě že jednou ze střídmějších možností je zvolit takovou, která má stejnou barvu jako top. Můžete ale pod něj obléknout také již zmiňovanou krajkovou braletku, sportovní podprsenku, ale i vyztuženou či push-up podprsenku s ozdobným dekoltem nebo šněrováním.

    Kendall Jenner
    Autor: profimedia.cz

  • Zavinovací šaty

    Hit letošního léta! Zavinovací šaty si zamilujete pro jejich hravý rozparek, ležérnost, variabilitu, pohodlí i rafinovaný výstřih. Právě výstřih vás však může i pořádně potrápit. Zavinovací šaty se v oblasti hrudníku velmi často otvírají, a tak je třeba zvolit ideální podprsenku, která vás zachrání před trapasem. Znovu přicházejí na scénu braletky (mimochodem – nejoblíbenější podprsenky letošního roku), ale i podprsenky sportovního střihu zdobené krajkou.

    Khloé Kardashian
    Autor: profimedia.cz

Diskuse ke článku
.
O víkendu 8. - 10. 6. jsme pro vás připravili skvělou nákupní akci. Ve vybraných obchodech si budete moci koupit tu nejlepší podprsenku, navíc se slevou až 20 % a dárkem od YVES ROCHER. To rozhodně nesmíte propásnout!
Správná velikost podprsenky
Video se připravuje ...