Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Vyzkoušeno před kamerou: Řasenka, na jejíž odlíčení stačí teplá voda!

Video se připravuje ...
Vyzkoušeno před kamerou: Řasenka, kterou odlíčíte jen teplou vodou!
VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ
21. srpna 2017 | 06:00

Jaké jsou novinky pro tento týden? Řasenka, která jde odlíčit jen teplou vodou, tekutý korektor s inovativním aplikátorem, meruňkové tělové mléko a odličovač a tonikum v jednom.

Každý týden přichází do kosmetického světa spousta novinek. My je otestujeme za vás, abyste si mohly udělat obrázek o tom, co rtěnka, krém či řasenka dokážou a zda stojí za to za ně utrácet peníze. Jaké výrobky jsme v redakci vyzkoušely tentokrát?  

 

Řasenka Oriflame The ONE No Compromise, 299 Kč

Slibuje natočení, prodloužení a oddělení řas. Co je zajímavé: měla by jít odstranit pouhou teplou vodou a měla by z řas mizet po kusech, a nevytvářet tak pandí oči, které dobře známe při odličování. Řasenku jsem tedy podrobila testu a opravdu – jde dolů téměř jedním tahem, stačí ji vzít teplou vodou. 

Odličovač a tonikum 2v1 Yves Rocher Pure Calmille, 239 Kč (200 ml)

Hodí se i na oči a nemusí se smývat vodou – to z něj dělá super pomocníka například na cesty nebo pod stan. Po chvilce se vstřebal do pleti, i když jsem měla zprvu pocit, že si chci obličej opláchnout, ale není to třeba. Pleť zůstane krásně hebká. Není mu co vytknout!

Tekutý korektor pod oči Maybelline Age Rewind, 199,90 Kč

Nový korektor rozhodně zaujme houbičkovým aplikátorem, nemusíte si k ruce brát beauty blender nebo ho zapracovávat prsty. Alespoň to jsem si zprvu myslela. Musíte s aplikátorem pracovat opatrně a dát si pozor, abyste si nevytlačila příliš produktu, jako se to stalo mně. Když ale získáte gryf, myslím, že bude skvělým pomocníkem po probdělé noci!

Tělové mléko Indulona – meruňková, 139 Kč (250 ml)

Je určeno pro citlivější pokožku, neobsahuje parabeny, které by mohly kůži dráždit v některých případech. A také je určeno pro zralejší kůži, protože díky obsahu meruňkového oleje působí na pleť zpevňujícím účinkem. Je jedním z nej tělových mlék, které jsem vyzkoušela, protože se vpíjí do kůže prostě okamžitě.

Zaujala vás některá z novinek? Na další díl se můžete těšit opět v pondělí. Starší díly si můžete pustit ZDE!

Autor: Lucie Houdková