Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Vyzkoušeno před kamerou: Zatočte s kruhy pod očima díky novému očnímu krému!

Video se připravuje ...
Vyzkoušeno před kamerou: Zatočte s kruhy pod očima díky novému očnímu krému!
VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ
14. srpna 2017 | 06:00

Jaké jsou novinky v kosmetice pro tento týden? Tělový krém s heřmánkem, sérum na akné pro mladistvou pleť, balzám na rty s UV ochranou a oční krém s vitaminem C. 

Každý týden přichází do kosmetického světa spousta novinek. My je otestujeme za vás, abyste si mohly udělat obrázek o tom, co rtěnka, krém či řasenka dokážou a zda stojí za to za ně utrácet peníze. Jaké výrobky jsme v redakci vyzkoušely tentokrát? 

 

Jemný hydratační krém Yves Rocher Pure Calmille, 279 Kč (125 ml)

Univerzální krém, který můžete použít jak na tělo, tak i na obličej. Obsahuje výtažek z bio heřmánku a také vodu z heřmánku římského, prostě je plný heřmánku, což je vidět i z obalu. Heřmánek by měl pleť hydratovat a také ji zjemňovat. Byl moc příjemný, lehký a rychle se vstřebává. Co chtít víc?

Sérum na akné Havlíkova apotéka Krásná slečna, 398 Kč (30 ml)

Sérum je určeno hlavně pro mladší ročníky se sklonem k problematické a mastné pleti. Sérum se nanáší buď na celou pleť, nebo jen na určitá místa, která potřebují péči, takže na začervenání nebo pupínky. Nanesla jsem ho okolo nosu, kde mívám pleť začervenalou, a cítila jsem po chvilce jemné mravenčení. Má na pleť antibakteriální účinky, tak předpokládám, že to bylo tím.

Balzám na rty Baby Lips Sport, 139 Kč

Hydratace a ochrana před UV zářením faktorem 25 – to je novinka od Baby Lips. Balzám je určený hlavně ke sportovním aktivitám, měl by být voděodolný, takže by měl přežít i koupání. Přesto je ale velmi lehký a rtům dodá jemnou červenou barvu.

Oční krém Nivea Q10 plus C, 209 Kč (15 ml)

Nivea přichází s novou řadou péče o pleť, která je obohacena o vitamin C. Je to silný antioxidant a pomáhá odstraňovat známky únavy. Ideálně by nás tedy krém měl zbavit kruhů pod očima a zašedlé, mdlé pleti. Stačí jen trocha krému, krásně se roztírá a dobře se vstřebává. 

Na další testování se můžete těšit opět v pondělí. Na starší díly se podívejte ZDE!

Autor: Lucie Houdková