Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Vyzkoušeno před kamerou: Jak funguje tělový make-up na nohy?

Video se připravuje ...
Vyzkoušeno před kamerou: Jak funguje tělový makeup na nohy?
VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ
7. srpna 2017 | 06:00

Jaké jsou novinky v kosmetice za poslední dobu? Vyzkoušely jsme novinku od Baby Lips, hydratační krém s heřmánkem, zpevňující krém na tělo a tělový make-up!

Novinky vyzkoušíme za vás, abyste si mohly udělat obrázek o tom, co rtěnka, krém či řasenka dokážou a zda stojí za to za ně utrácet peníze. Jaké výrobky jsme v redakci vyzkoušely tentokrát?

Maybelline Baby Lips Color Balm Crayon, odstín 030 Creamy Caramel, 139 Kč

Jde o hydratační balzám s intenzitou rtěnky, takže super spojení, které se hodí na každodenní používání. Je dost podobná rtěnkám v tužce, lipbalmům, které už dobře známe od jiných firem. Osobně mám tyhle formy rtěnek ráda na léto, kdy si je v rychlosti nalíčíte a můžete vyrazit. Není to žádná hutná rtěnka, ale vlastně jen tónovaný balzám. Oproti klasickým baby lips je tato novinka rozhodně pigmentovanější a má lesklý finiš. 

Jemný hydratační krém Yves Rocher Pure Calmille, 279 Kč (125 ml)

Pokud hledáte univerzální krém na obličej, už jste ho našla! Je určen pro všechny věkové kategorie i typy pleti. Je to jeden z těch hutnějších krémů, ale na první vyzkoušení mi byl příjemný. To ale nemůžu říct o jeho vůni, která je dost specifická, prostě výrazný heřmánek!

Tvarující tělový gel LR Aloe Vera, 899 Kč (200 ml)

Gel slibuje vypnutější pokožku a také úbytek tuku v problémových partiích, jako jsou břicho, stehna a hýždě. Po prvním použití nelze čekat zázraky, klíčem je v tomto případě pravidelné používání. Líbilo se mi ale, že gel je lehký a dobře se vstřebal a kůže nebyla po aplikaci lepkavá. Obsahuje aloe vera a zelený čaj, takže svěží vůně je zaručena!

Voděodolný tělový zkrášlující make-up Dermacol, 169 Kč (100 ml)

Make-up na tělo funguje jako ten na pleť – zakrývá drobné nedokonalosti. Tento je navíc odolný i vůči vodě – v přiměřeném množství – a jen tak se vám do oblečení neotře. Opálené nohy tedy můžete mít do minuty! Zároveň o pokožku pečuje a také obsahuje látky, které bojují proti celulitidě. Na výběr je ze šesti odstínů, já zkoušela odstín Desert, ten se hodí pro už opálenou pokožku. 

Na další testování se můžete těšit opět v pondělí. Na starší díly se podívejte ZDE!

Autor: Lucie Houdková