Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Zachránili psa z útulku a teď je z něj fotomodel. Je k sežrání!

19. listopadu 2018 | 06:00

Pes dokáže být mnohdy vděčnější než člověk, a tady je důkaz! Mortie je hodný pes, který je své rodině zavázán za to, že ho zachránila před životem v útulku. Děkuje jim v podobě vtipných vzpomínek a neuvěřitelného vztahu k jejich synovi Emmetovi. 

Mortie je čtyřletý pinč, kterého jeho páníčci zachránili ze zvířecího útulku. Byl velmi fotogenický, a proto ho jeho majitel využíval i ke své tvorbě. Byl totiž fotograf a s Mortiem tvořil vtipné záběry. Jednou svého psa převlékl za piráta, podruhé zase za školáka. Na Vánoce vydržel Mortie i mrazivé focení ve sněhu, a dokonce zvládl pózovat i před voňavou pečínkou! Co by pro lidi, kteří ho zachránili před životem v útulku, neudělal?

Byl to zkrátka miláček rodiny a chystala se pro něj i role staršího bratra. Tu s překvapením zvládl perfektně! Po narození malého Emmeta se do něj okamžitě zamiloval, zahrnoval ho polibky a neustále u něj posedával. Z kluků se rázem stala nerozlučná dvojka, a proto se rodiče rozhodli obnovit tradici.

Začali pořizovat další vtipné snímky, tentokrát na nich ale byl i Emmet. Z úsměvných snímků se psem se záhy staly láskyplné fotografie, které jasně ukazují, jak silná vazba může mezi člověkem a psem být.

Při pohledu na tyto snímky budete chtít smát se i brečet zároveň. Pohled trpělivého Mortieho je k nezaplacení, stejně jako široký úsměv šťastného Emmeta. Je neuvěřitelné, jak dobře Mortie pozornost svého „bratra“ snáší. „Za těmito fotografiemi nestojí žádný program, děláme to pro pobavení a chceme synovi vytvořit vzpomínku na jeho psího přítele,“ popsala Mortieho panička. Na fotografie roztomilé dvojky se podívejte v naší fotogalerii!

Autor: Adéla Ondroušková