Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Tři lesbické nevěsty: První společné dítě čekají pouhý rok po svatbě

24. dubna 2014 | 06:00

Registrované partnerství párů stejného pohlaví už je naprosto normální věcí a například ve Velké Británii se homosexuální páry mohou konečně brát. Manželství, které ale uzavřely tři Američanky - Doll (30), Kitten (27) a Brynn (34), vás určitě překvapí. A navíc brzy čekají přírůstek do rodiny!

Brynn a Doll se poprvé poznaly v roce 2009 na online seznamce. Brynn už v té době měla za sebou dvě manželství se ženami, ale obě ji pouze utvrdila v tom, že na monogamní vztahy prostě není stavěná.

Také Doll už na střední poznala, že věrnost není její silnou stránkou: "Vždycky jsem chodila s holkama, které měly současně vztah s někým jiným, ať už klukem, nebo také holkou. Nikdy jsem o tom neuvažovala jako o něčem divném. Jsem prostě polygamní a nic s tím nenadělám.", říká Američanka s modrými vlasy.

Jenom dvě nestačí

Brynn a Doll spolu začaly chodit, po osmi měsících se k sobě nastěhovaly a o dva roky později se rozhodly, že si společně koupí dům. A po předchozích zkušenostech s monogamními vztahy se okamžitě shodly na tom, že si do vztahu musí přibrat ještě jednu ženu, aby byly kompletní. Po pár neúspěšných pokusech si založily profil na seznamce a na jejich netradiční inzerát se ozvala Kitten.

Před tím, než Kitten poznala Doll a Brynn, měla za sebou dva vážné vztahy, překvapivě oba s muži. Ten první trval deset let, s druhým mužem byla dokonce zasnoubená. Když ale Kittenin snoubenec zasnoubení bez vysvětlení zrušil jen pár měsíců před svatbou, donutilo to Kitty přemýšlet o tom, kým opravdu je a co od života očekává.

Stejně jako Doll a Brynn i ona přišla na to, že to, co ji ve vztahu činilo nešťastnou, byla její snaha setrvávat v monogamii. Nejprve chvíli randila s heterosexuálními páry, ale pak konečně objevila inzerát od Doll a Brynn.

Láska nad várkou sušenek

Všechny tři dámy se poprvé setkaly u večeře v restauraci a okamžitě si padly do oka. "Že k sobě opravdu všechny tři patříme jsem si uvědomila přesně na čtvrtém rande, když jsme společně pekly sušenky. Dokud jsem nepoznala Brynn a Kitten, nevěděla jsem, co je to skutečná láska", říká Doll se širokým úsměvem na tváři.

Není divu, že se k Brynn a Doll Kitten během pár měsíců nastěhovala. A o dva roky později je obě požádala o ruku. "Vždycky jsem toužila po tom vdát se. Navzdory svému životnímu stylu velmi ctím tradice a manželství je pro mě symbolem závazku. Navíc jsme prostě chtěly oslavit naši lásku svatbou, stejně jako kdokoliv jiný.", dodává Kitten, která se pilně připravuje na příchod své dcery.

První dcera na cestě

"Rozhodly jsme se, že já budu tou, která bude rodit děti, protože jsem nadšená z představy, že ze mě bude máma na plný úvazek.", říká Kitten. Jejich první holčička se má narodit v červenci a všechny dámy už teď vědí, že u jednoho dítěte rozhodně nezůstane. Ideální počet jsou prý tři - jedno pro každou maminku.

Plánem je, že všechny děti budou počaty metodou IVF, tedy mimotělním oplodněním Kitteniného vajíčka spermatem od dárce. Žárná z žen ale nevylučuje také možnost adopce.

Autor: brig