Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Svěřily jste se nám: Jsme lesbičky a nestydíme se za to!

Lesbičky
16. června 2014 | 06:00

Jitka, Vlaďka a Marie objevily svou sexualitu až po nevydařených vztazích. V otevřené zpovědi přiznaly, jak poznaly své partnerky a jak se vypořádávaly s nepochopením okolí…

Marie (34): Kvůli Agátě jsem se po roce manželství rozvedla

Na to období, kdy jsem v jednom měsíci musela řešit rozvod, nenávist ze strany manžela i jeho matky a zklamání mých rodičů nevzpomínám ráda, ale jen díky tomu všemu jsem teď šťastná.

Agáta mi do života vstoupila už před osmi lety, kdy jsem ještě chodila s Mirkem. Nedá se říct, že bychom byly kamarádky na život a na smrt, ale věděly jsme o sobě a když jsme se potkaly, zašly jsme na kafe a propovídaly i několik hodin. Nikdy mě ale nenapadlo, že s ní jednou budu plánovat společný život, že se kvůli ní rozvedu a znepřátelím si spoustu svých blízkých.

sex
Autor: profimedia.cz
Půl roku po svatbě s Mirkem jsme se s Agátou potkaly na jedné party. Obě jsme toho dost vypily a došlo k tomu, o čem jsem do té doby jen slyšela. Po půlnoci jsme stály za domem, opřené o zeď… a já jsem zničehonic začala Agátu líbat. Doteď nejsem schopná říct, co mě to napadlo, prostě jsem cítila vzrušení, opojný pocit zakázaného hříchu a také touhu vyzkoušet si, jak líbá žena.

Lesbičky
Autor: Shutterstock.com
Však mi také tehdy Agáta se smíchem řekla, že to bere s nadhledem jako takový úlet a že ráno nebudu ani vědět, co se stalo. Jenže já si všechno pamatovala, hlavně onen úžasný pocit, který jsem z našeho sblížení měla. A tak jsem Agátě po třech dnech zavolala a řekla, že ji chci vidět. Byla překvapená, ale jak později přiznala, nemohla na mě přestat myslet a doufala, že to nebyl jen nevinný flirt.

Lesbičky
Autor: Shutterstock.com
Pak už to šlo ráz naráz. Doma jsem to oznámila nejdřív Mirkovi, pak našim. Bylo to smutné, nikdo mi tehdy nevěřil, pokládali mě za „exota“, který z rozmařilosti neví, co by… Agáta mi ale byla celou dobu oporou, a tak jsme nakonec všechno zvládly. Mirek má dnes novou známost, moji rodiče se s naším vztahem smiřují – naštěstí mají Agátu celkem rádi – a my dvě jsme v sobě našly lásku (snad) na celý život…“

Jak se s novou „realitou“ potýkaly Jitka s Vlaďkou? A jaké další (slavné) ženy nepotřebují ve svém životě, náruči ani posteli chlapa? Dozvíte se v novém čísle BPŽ.

Autor: dit