Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Přísahal, že mě i syna miluje, ale rozdával si to s chlapem!

Nikdy bych nevěřila, že se z mého pozorného muže vyklube homosexuál!
26. února 2014 | 06:00

Každá z nás se občas splete. Jedna natrefí na totálního sobce, jiná na věčného negativistu a další na maminčina mazánka. S každým mužem se však dá nakonec nějak vyjít a žít. Jen ne s tím, který má oči spíš pro vašeho kamaráda, než pro vás.

Do Lukáše jsem byla zakoukaná skoro čtyři měsíce. Po střední jsem nastoupila do firmy jako účetní a s holkami z kanceláře jsme byly výborný tým. Všem nám bylo mezi dvaceti a třiceti lety, žádná jsme neměla děti, takže jsme pravidelně oslavovaly konec pracovního týdne pátečním pařením na diskotéce.

Láska na první pohled

A právě tady mi přes cestu přeběhl Lukáš. Hezčího chlapa jsem v životě neviděla. I moje kolegyně z charismatického barmana, který byl vždy dokonale upravený, společenský, usměvavý a voňavý, nemohly spustit oči. Takže kdykoliv jsme si šly pro pití, žádná z nás nezapomněla trošku pohodit okem, prohrábnout si vlasy nebo si rozepnout o knoflíček víc ve výstřihu. V práci jsme se pak žertem sázely, která z nás ho asi uloví.

Poradíme vám, jak se na Silvestra napít, ale vyhnout se kocovině.
Autor: Shutterstock
Já jsem ale vždycky měla pocit, že to mezi mnou a Lukášem jiskří trochu víc a že jeho úsměvy nejsou jen odměna za příjemná dýška. Ten opravdový zlom ale přišel, když si ke mě jeden chlap na diskotéce dovoloval víc, než jsem byla ochotná snést. Lukáš ho zpacifikoval, zavolal ochranku a mě pak utěšoval tak dlouho, až mu skončila směna a on se rozhodl odvést mě domů.

Tu noc se zachoval jako naprostý gentleman. Před domem mi dal pusu na dobrou noc, odjel a zanedlouho už mi psal, že dojel v pořádku. Od té doby jsem prožívala zřejmě největší zamilování svého života. Lukáš byl neskutečně pozorný, dokázali jsme se bavit o všem a neustále mě zahrnoval dárečky, kterými se vždy trefil. Prostě perfektní muž. První sex jsme měli déle než po měsíci intenzivního chození a ja v tom byla až po uši.

Jako z romantického filmu

...
Autor: Shutterstock
Netrvalo dlouho a stěhovali jsme se do společného bytu. Tři roky od oné osudné noci mě Lukáš na naše výročí požádal o ruku. Když jsem to nadšeně vykládala nejlepší kamarádce, její bratr, gay, se na mě jen nevěřícně koukal. "To myslíš vážně? Vždyť je teplej!", říkal mi. ale já jsem se jenom smála a byla si jistá, že naprosto neví, o čem mluví.

Rok po svatbě se nám narodil krásný chlapeček a abychom se uživili bez problémů, začal se v práci Lukáš trošku zdržovat. Diskotéku vyměnil za luxusní restauraci a jeho vyšší plat byl tedy vykoupený mnohem delší dobou, kterou v práci strávil.

Šokující návštěva

Nevydařený sex
Autor: profimedia.cz
Také sexu bylo podstatně míň, než před tím, než se nám narodil Jáchym. Už v těhotenství se mnou Lukáš nechtěl nic mít, ale já to přisuzovala jeho strachu o mě i o miminko. Po porodu jsme pak byli oba hodně unavení - já z péče o Jáchyma, Lukáš z práce, takže jsme se milovali maximálně jednou za měsíc, potom jednou za dva a nakonec jsem zjistila, že už jsme spolu skoro rok nespali.

Nikdy jsme se ale nehádali a Lukáš byl pořád velmi pozorný, takže mě ani nenapadlo, že by mohlo být něco špatně. Až do té doby, než mě s tehdy tříletým Jáchymem po cestě z nákupu zastavil před domem muž, který se představil jako Pavel a se slzami v očích mě prosil, ať nechám Lukáše jít, že mě nikdy neopustí kvůli Jáchymovi, ale že je se mnou v podstatě jen jako kamarád a miluje jeho.

Po porodu jste často tak unavená, že na sex nemáte ani pomyšlení
Autor: shutterstock.com
To pro mě byl naprostý šok. Nejprve jsem na něj koukala s otevřenou pusou a chtěla jsem se mu vysmát. Pak jsem ho prostě poslala pryč. Ještě ten večer jsem na Lukáše udeřila a on mi všechno pověděl. Zlobil se na Pavla, že mi něco řekl, ale na druhou stranu přiznal, že mě sice miluje, ale spíš jako nejlepší kamarádku a matku jeho dítěte. Dlouho si odmítal připustit, že by mohl být homosexuál a myslel si, že se mnou to dokáže zlomit, ale prý to bylo silnější než on.

I když mi přísahal, že nás nikdy neopustí, nemohla jsem být s někým, kdo mě tak zradil a poslední tři roky mi byl nevěrný s mužem. Takže jsem Lukáše vyhodila.

Konec dobrý, všechno dobré

Ilustrační foto. Budou moci homosexuálové v USA uzavřít manželský svazek? Zatím ne. Ministerstvo spravedlnosti dbá na dodržování nynějšího zákona, dokud ho ústavní soud nezruší
Autor: profimedia.cz
Po nějaké době se ale vše uklidnilo. Jáchymovi je dnes sedm a za svého tátu považuje Martina - muže mého života, který přišel dva roky po Lukášově odchodu a se kterým každou chvíli čekáme Martinku. Se svým biologickým otcem se ale pořád stydká. Jen ho považuje za prima strejdu, který žije s dalším prima strejdou.

Místo Manžela jsem získala nejlepšího kamaráda, který pro mě i pro naše dítě chce to nejlepší. Dokonce jsme byli i na pár společných dovolených. A já jsem strašně ráda, že jsme se rozhodli netrápit, a dát si šanci tu pravou lásku ještě prožít. I navzdory společnému synkovi.

Autor: brig