Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem

  • 21. prosince 2018 | 06:00

    Jaký dárek udělá ženám radost? Ten, který se nám bude hodit, nebo dárek, který vyjadřuje skutečný zájem a lásku toho druhého? Muži, tyhle dárky fakt netoužíme dostat od Ježíška, natož od vás! 

    Občas je trochu oříšek vybrat ten správný dárek. Sem tam musíme muže trochu nakopnout a dám jim najevo, co přesně bychom si přály, aby zbytečně neutráceli peníze za dárky, které nám stejně radost neudělají. Tady je TOP 10 dárků, které pod stromečkem najít nechceme. Souhlasíte?

  • Peníze

    ...
    Autor: Shutterstock

    Je to sice hezké, že je máte a že je do nás chcete investovat, ale my po bankovkách netoužíme. Vyndat pár tisícovek z peněženky a strčit je do dárkové obálky je snadné, ale co to říká o vašich citech? Ledaže bychom si peníze skutečně samy přály a napsaly si o ně Ježíškovi.

  • Falešné šperky

    ...
    Autor: Shutterstock

    Pánové, není nutné nám dávat do maličké krabičky prstýnek nebo náramek s dovětkem "miláčku, to je od Tiffanyho" nebo "od Swarovského". Buďte si jistí, že my to dobře poznáme, jestli je šperk pravý, nebo ne. Ne, nevadí nám, když nám darujete "fake", ale nemusíte lhát. Klidně to přiznejte, my se zlobit nebudeme. Láska se přece nedá měřit cenou dárku.

  • Nádobí nebo jiné kuchyňské předměty

    ....
    Autor: iStock

    Darovat nám pod stromeček novou sadu nádobí, hrnců, pánví či příborů není zrovna nejlepší nápad. My samy nejlépe víme, co v kuchyni chybí, pokud tedy vy nepatříte k těm, kteří mají vaření jako koníček. V tom případě si zřejmě dáváte dárek sami sobě. Nádobím nás vážně nedojmete.

  • Dárkové kupony

    ...
    Autor: istock.com

    Dárkový kupon je v pohodě, pokud ho dáváme babičce, kamarádce nebo třeba k narozeninám, ale k Vánocům se to prostě nehodí. No ano, když ho najdeme pod stromečkem, chvíli se budeme tvářit potěšeně, ale uvnitř budeme smutnit, že jsme nedostaly to, co jsme si fakt přály. Dárkový kupon ne! Výjimkou je dárkový kupon do knihkupectví, zvláště pokud víte, že máme doma tolik knih, že byste se netrefili.

  • Parfémy

    Autor: istock.com

    Pokud s vámi žijeme deset let a vy moc dobře víte, jaký parfém máme rády, pak je to celkem přijatelný dárek, zvláště když si o něj dokonce Ježíškovi napíšeme. Jestli jsou to ale naše první Vánoce, pravděpodobnost, že se trefíte, je minimální. Ledaže byste byli geniální nebo nám před Vánocemi ukradli z koupelny starý flakon. Není nic horšího než dostat parfém, který nám ani trochu nevoní. V lepším případě by skončil v prádelníku, a to je opravdu škoda.

  • Oblečení

    ...
    Autor: Shutterstock

    Muž, který chce dát své partnerce něco na sebe, je buď cvok, nebo ji musí znát naprosto perfektně, aby se trefil do jejího vkusu a hlavně velikosti. Pozor, velikost našich kalhot se v průběhu let mění – a to oběma směry. Jestli máme po deseti letech místo 36 velikost 42, a vy nám stejně dáte šaty v té nejmenší velikosti, pak věřte, že Štědrý den probrečíme. A to přece nechcete.

  • Domácí mazlíček

    ...
    Autor: istock.com

    Tedy jestli vás napadne pořídit nám pod stromeček živý dárek, který jste objevili někde v útulku, je to sice chvályhodný čin, ale jak můžete vědět, že nejsme alergické na kočky nebo hlodavce? A uznejte sami, takový potkan jako dárek – nic moc estetického! I když – potkani jsou inteligentní a čistotná zvířátka.

  • Žehlička či žehlicí prkno

    ...
    Autor: iStock

    Ano, je fajn, že jste si všimli, že by doma byla potřeba nová žehlička, protože ta stará už moc dobře nežehlí. Ovšem darovat nám ji pod stromeček není ani trochu romantické, navíc to zavání signálem, že nejste spokojeni s tím, jak vaše košile žehlíme. I kdybyste koupili sebemodernější žehličku, která téměř lítá po prkně, kupte ji až po svátcích, a nám dejte raději hrníček s vaší fotkou.

  • Dárek pro „oba“ nebo použitý dárek

    ...
    Autor: Shutterstock

    Dost často se stává, že muž koupí dárek "pro oba", a ještě na něj totéž napíše. Prosím vás, co to je za dárek – pro nás oba? Zubní pasta, mýdlo nebo něco podobného? Tyhle dárky odložte na jindy. Nebo dárek, který už byl jednou použitý, například rok starý mobilní telefon. OK, dětem klidně svůj použitý mobil dejte, ale my si zasloužíme něco nového a originálního! A nemusí to být zrovna nejnovější iPhone.

  • Čokoláda

    ...
    Autor: Shutterstock

    Jistě, čokoládou nepohrdne pravděpodobně žádná žena, ovšem dostat velkou čokoládovou bonboniéru od Ježíška? Ano, nakonec ji přece jen sníme, ale o čem takový dárek vypovídá? Ne, nejde nám o to, kolik stojí čokoláda na rozdíl od náramku z Pandory, ale musíte uznat, že na Vánoce je čokoláda trošku trapná. Nehledě na to, že je všude kolem v bytě spousta vánočního cukroví.

Autor: aši
Diskuse ke článku
.