Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Gábina Partyšová: Kristián svého otce nevídá, dohodli jsme se tak

26. listopadu 2018 | 06:00

Moderátorka Gábina Partyšová (40) je momentálně sólo, ale nestěžuje si. Ani po dvou rozvodech na chlapy nezanevřela a na svého vysněného si ráda počká.

S Gábinou jsme se neviděly hodně dlouho, a proto jsem se na naše setkání moc těšila. Byla jsem zvědavá, jak se má, co dělá její syn, kterého si pamatuji jako čtyřletého špunta. Sešly jsme se v jejím novém studiu Yoga Room, uvařily si čaj a začaly doslova a do písmene mlít.

Rozvod vašeho prvního manželství s Josefem Koktou byl tehdy v médiích hodně propíraný. Jak jste se s tím vyrovnávala?
Bylo to hrozné období a upřímně řečeno, když si na něj vzpomenu zpětně, tak vůbec nevím, jak jsem to vlastně mohla zvládnout. Probouzela jsem se s těžkýma nohama, s tíhou na duši a byla jsem ráda, že jsem vůbec odjela do práce a nějakým způsobem fungovala. Brala jsem prášky na spaní, abych usnula a trochu si odpočinula. Tímto obdobím, někdo by řekl peklem – já optimista tvrdím, že očistcem – jsem si procházela dva roky.

Vídáte se někdy s Josefem?
Ne, my jsme se tehdy dohodli, že půjdeme každý svou cestou a křížit je nebudeme. A jsem ráda, že se toho držíme.

Takže se s ním nevídá ani Kristián?
Ne, to byla naše dohoda.

Před čtyřmi lety jste se znovu zamilovala a do roka vyzváněly svatební zvony. Ani manželství s Danielem Farnbauerem ale bohužel nevyšlo.
Tehdy jsem byla ve fázi, kdy jsem na tom byla fyzicky i psychicky dobře. Daniela jsem potkala, když jsem to nejméně očekávala. Já jsem ale, co se vztahů týče, přesvědčená, že se dva mají potkat, aby si něco předali. A po třech letech už jsme si asi neměli co dát, a proto se naše cesty rozešly. Řekli jsme si, že se v klidu rozvedeme.

Není vám to líto?
Já jsem si vždycky přála být ženou jednoho muže po celý život, stejně jako to má moje maminka s tatínkem. Když ale cítíte, že jste každý někde jinde, že ani pro partnera to není ono, tak je lepší se tou bolestí prokousat, a ne se trápit. A také mě to donutilo studovat samu sebe.

A k čemu jste došla?
Já jsem stavěč vzdušných zámků a dospěla jsem k tomu, že si nemůžeme myslet, že ten druhý nás zachrání a udělá nás šťastným. Ale skutečně šťastným se můžeme udělat jen my sami.

Vašemu synovi Kristiánovi je deset let. V čem je po vás?
Je trochu paličatý, to já jsem taky. Na druhou stranu si nemyslím, že to je špatně. Je výmluvný, to má asi také po mně. A je šikovný youtuber.

Momentálně jste sice bez partnera, ale kdyby se objevil ten pravý, chtěla byste ještě dítě?
Ano, rozhodně. Ráda bych se ještě pomazlila s vlastním malým tvorečkem. Ale nechávám tomu volný průběh. Buď to přijde, nebo ne.

 

CELÝ ROZHOVOR S GABRIELOU PARTYŠOVOU SI MŮŽETE PŘEČÍST V NOVÉM ČÍSLE BLESKU PRO ŽENY!

 

Video se připravuje ...