Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

První potetovaný vibrátor na světě vznikl v Česku! Může za to sexy dvojice umělců

Video se připravuje ...
VIDEO: Igor Březina / BPŽ
18. listopadu 2017 | 06:00

Anna Marešová není ve světě erotických pomůcek už žádná začátečnice. Svou disertační prací se nesmazatelně zapsala do světa designu a zároveň erotického průmyslu. Od Venušiných kuliček přešla k vibrátoru, který právě teď povýšila téměř na umělecké dílo. Pomohl jí v tom Lukáš Musa Musil.

Mnoho ženských srdcí pravděpodobně zaplesá, protože umělec a bývalý tatér Lukáš Musa Musil se spojil v projektu s designérkou Annou Marešovou a z jejich spolupráce vznikl první potetovaný vibrátor. Sexy Musa tak může být vzdáleně přítomen vašim erotickým hrátkám.

Co na tuhle spolupráci sám říká? „Byla to zvědavost. Příležitost pokusit se uspokojit nejen vizuálně byla výjimečná a neopakovatelná. Uspokojování a vyvolávání reakcí je jednou z nedílných součástí mé tvorby a ve spojení s Aničkou – respektive s jejími vibrátory – dostává vše další rozměr. Mám z toho radost.“

Musa vytvořil pro tento projekt padesát originálních motivů, ze kterých bylo dvacet pět použito. Tato edice nazvaná po tvůrci kreseb Musa Edition jde docela na dračku. „Zájem je veliký. Kdo dřív přijde, ten má větší výběr. Každý vibrátor v této limitované edici je jedinečný, a ještě si k němu můžete přikoupit originál kresbu, takže je to dokonalé kombo k Vánocům,“ vysvětlila nám Anna Marešová.