Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Smyslný Valentýn! Zkuste scény jako ve filmu 50 odstínu temnoty

14. února 2017 | 06:00

Dneska je svátek svatého Valentýna, který mnoho z vás zase tak moc neprožívá. Na druhou stranu – najít si správnou záminku pro sex není nikdy od věci, a i když si nedáváte navzájem dárky, lásku a vášeň si můžete opětovat každý den, tak proč ne na Valentýna? Jak si ho zpestřit letos?

V kinech právě běží druhý díl smyslného filmu o Anastasii a Christianovi, který je nabitý sexuálními scénami. Kalhotky létají vzduchem a na scénu přicházejí mimo jiné také pouta. Zkuste tento prvek lehkého BDSM zařadit do svého ložnicového repertoáru. Uvidíte, že si tam najde své místečko.

Video se připravuje ...
Druhý trailer k filmu Padesát odstínů temnoty nabízí mnohem víc sexu, romantiky, ale i temnoty • VIDEO: youtube.com_fiftyshadesworld/bpž

Anastasia se tentokrát nehodlala podřídit Christianovým pravidlům a dostala se mnohem dál než jakákoli jiná žena v jeho životě. Luxusní šatník, který jí její drahý obstaral, obsahuje i sexy prádlo s podvazky. Budete v tom vypadat skvěle, a pokud se ještě trochu vžijete do role, bude partner jen valit oči!


S hraním rolí souvisí i masky. Takové, které jsou k vidění ve filmu, se dají také pořídit v sexbuticích. Krajky působí sexy nejen na těle, ale i na tomto doplňku. Pokud se schováte za masku, bude pak pro vás ještě snazší vyzkoušet něco, co se sama za sebe stydíte.


Červený pokoj Christiana Greye je plný různých hraček a pomůcek, které rád při sexu používá. Neříkám, že byste doma měli mít takový arzenál, ale pár kousků ze sexshopu může neuvěřitelným způsobem podpořit vaše hrátky. Podívejte se do naší galerie a inspirujte se.