Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Kosmetické podzimní tipy, které vás budou bavit

  • Kosmetické tipy, které vás budou bavit
    27. října 2023 | 06:00

    S podzimním počasím vám přinášíme kosmetické tipy, které vám zlepší náladu nejen v deštivých dnech. Pokud máte pocit, že vaše kosmetická taštička potřebuje změnu, je právě ideální čas. Máme pro vás inspiraci, díky které bude letošní podzim veselejší.

    Podzimní počasí vybízí ke klidnému večeru ve společnosti čaje a zkrášlovacích procedur. Pojďte se podívat, které šikovné produkty vám mohou zpříjemnit toto období.

  • Plátýnková maska s čisticím efektem Korean Heritage Jeju Honey & AHA-BHA (5 ks), Korika, 174 Kč, koupíte na www.notino.cz

    Na večerní beauty rituály je jako stvořená plátýnková maska pro problematickou pleť. Pomáhá s ucpanými póry, čistí černé tečky a sjednocuje strukturu pleti. To se po létě obzvlášť hodí. Přírodní složení je sympatické i citlivé pokožce. Maska obsahuje med z ostrova Jeju bohatý na antioxidanty, komplex ovocných kyselin AHA-BHA-PHA, které přispívají k rychlejšímu odloučení odumřelých buněk a sjednocují a vyhlazují pleť, a čajovníkový olej spolu se šruchou zelnou, která má okamžitý zklidňující efekt. Použití je jednoduché a trvá 10 až 15 minut. Plátýnko napuštěné přírodními složkami přilne k pleti a neklouže dolů. Maska nepálí, po aplikaci je pleť krásně hebká, příjemná a zářivá.

  • Parfémovaná voda Couture Chic (75 ml), Novellista, 2068 Kč, koupíte na www.notino.cz

    Parfémovaná voda Couture Chic je z dílny francouzské parfémářky Amandine Gaillano. Květinové a ovocné tóny obsahují vůni pomerančového květu v kombinaci se zelenými tóny a špetkou růžového pepře, pak nastoupí květinové trio turecká růže, jasmín sambac a kořen kosatce. To vše sladce završí bourbonská vanilka, pačuli a pralinka. Inspiraci našla autorka vůně v románu o oblíbeném kadeřníkovi královny Marie Antoinetty, která se stala první evropskou módní ikonou. Ve vůni se pak nejvíce propisuje to nejlákavější ze světa krásy a módy. Parfémovaná voda má nadčasový design, výdrž okolo osmi hodin a je intenzivní. Tuhle vůni na podzim rozhodně potřebujete.

  • Intenzivně hydratační krém HI-TECH Liposome (50 ml), Korika, 1125 Kč, koupíte na www.notino.cz

    Do podzimních plískanic oceníte intenzivní hydratační krém. Obsahuje komplex 6 typů kyseliny hyaluronové, skvalan, tripeptidy a aktivní látku asiaticosid, která vrací pleti hydrataci a obnovuje její přirozený ochranný film. Díky tomu snáze odolává vnějším škodlivým vlivům, které urychlují proces stárnutí. Krém je určený pro všechny typy pleti, dá se používat na denní i noční péči a rychle se vstřebává. Už po prvním použití je pokožka hladší a hydratovanější a po delším používání lépe drží vlhkost. Hodí se i pro citlivky, neucpává póry, nemastí a je bez parfemace.

  • Sada štětců (4 ks) BrushArt, 365 Kč, koupíte na www.notino.cz

    Čtyřdílná sada štětců vám ulehčí každodenní líčení. V balení najdete štětec na rozetření make-upu, fixátor pudru, oboustranný štětec 2 v 1 na oči a tvář a zkosený štětec na oční linky, který se dá použít za sucha i za mokra. Štětiny jsou syntetické, nevypadávají, ale zároveň jsou měkké a aplikace je příjemná. Štětce skvěle padnou do ruky, mají ideální velikost do kosmetické tašky a oboustranný štětec oceníte hlavně při cestování.

  • Řasenka pro objem Festive 3D Effect (8 ml), Nobea, 270 Kč, koupíte na www.notino.cz

    Najít tu pravou řasenku je často celoživotní úkol. Tahle tvarující řasenka je ideální pro každodenní líčení. Jednotlivé řasy oddělí a neslepí, má intenzivní pigmentaci a dobře se díky plastovému kartáčku nanáší. Nerozmazává se, nedrolí se a nedělá obtisky. Nečekejte efekt umělých řas, ale pokud chcete přirozený vzhled, tak s touhle řasenkou nešlápnete vedle.

     

  • Paletka očních stínů Day-to-Day Naturally Nude (24 g), Nobea, 450 Kč, koupíte na www.notino.cz

    Základní paleta s 15 očními stíny se hodí pro denní i večerní líčení a jednotlivé barvy se dají mezi sebou libovolně kombinovat. Díky neutrálním barvám a velikosti se hodí i na cesty. V paletě najdete stíny s matným, lesklým i třpytivým efektem podle toho, na jakou příležitost se líčíte. Stíny mají velkou výdrž a zůstanou na očním víčku i bez podkladu na oční stíny, při aplikaci nepráší a dobře se roztírají. Barvy mají silný pigment, proto začněte s líčením od světlého stínu na celé víčko, které vytvoří základ pro další kombinace. Nejtmavší barva pak patří do vnějšího koutku oka.

Autor: Aneta Mrazilová
Diskuse ke článku
.