Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Kosmetické novinky na měsíc říjen, které si rychle zamilujete

  • ...
    4. října 2023 | 06:00

    S novým měsícem přichází další přehled kosmetických novinek! Pokud potřebujete svou výbavu doplnit o nový produkt, nastal ten pravý čas. Máme pro vás několik tipů, díky kterým bude podzim hned veselejší.

    Nastává čas, kdy potřebujeme trochu zpomalit a dopřát si zasloužený odpočinek. Naplánujte si klidný kosmetický večer a dopřejte si jen to nejlepší! Tyto produkty budou sázkou na jistotu.

  • Rozjasňující péče proti tmavým kruhům pod očima Eucerin AntiPigment, 855 Kč (15 ml), koupíte v síti lékáren

    Pokud vás trápí tmavé kruhy pod očima a potřebujete svůj unavený pohled rozzářit, rozhodně by vám neměla uniknout nová rozjasňující péče AntiPigment od značky Eucerin. Krém obsahuje thiamidol, aktivní a patentovanou složku, která se zaměřuje na příčinu hyperpigmentace, dále kyselinu hyaluronovou, která dokonale hydratuje a vyhlazuje jemné vrásky. Součástí složení jsou také oligopeptidy stimulující produkci kolagenu, a tím zvyšující pevnost i pružnost pokožky. Krém se snadno nanáší pomocí chladivého aplikátoru, který vás po ránu dokonale osvěží a probudí do nového dne.

    VIDEO: Bylinky vhodné při chřipce a nachlazení.

    Video se připravuje ...
    Bylinky vhodné při chřipce a nachlazení • VIDEO: Videoredakce ženských titulů

  • Bio Vitamin C Serum, Purity Vision, 319 Kč (30 ml), koupíte na www.purityvision.cz

    Značka Purity Vision přišla s novými séry, která vás hned na první pohled oslní krásným obalem, ten pravý zázrak se ale ukrývá uvnitř. Exkluzivní nová řada pěti sér obsahuje vysokoaktivní složky, jako jsou například koenzym Q10, retinol, niacinamid, kyselina hyaluronová, bylinné extrakty a koncentráty vitaminů. Tyto efektivní ingredience jsou zásadní pro poskytnutí hydratace, vyhlazení jemných vrásek a obnovení vitality pleti. Jedním z nových sér je sérum s vitaminem C, které přispívá k regeneraci pleti, redukuje pigmentové skvrny a vyrovnává tón pleti.

  • Čisticí olej na obličej a tělo Rilastil, 395 Kč (200 ml), koupíte na www.aurio.cz

    Na český trh vstupuje italská značka Rilastil. Jemný čisticí olej na obličej a tělo hydratuje pokožku po dobu 24 hodin a pomáhá obnovit kožní bariéru. Nedráždí oči, je hypoalergenní a má nekomedogenní složení. Je bez obsahu vůní a barviv, a proto je vhodný pro kojence, děti a dospělé se suchou či citlivou pokožkou se sklony k atopii.

  • Liftingový krém na krk StriVectin, 1390 Kč (30 ml), koupíte na www.aurio.cz

    Kůže na krku a dekoltu často prozrazuje skutečný věk, a proto by se této oblasti měla věnovat zvláštní péče. Inovovaný liftingový krém na krk a dekolt je velmi silně koncentrovaný přípravek obsahující průlomový Gravitite-CF Lifting Complex™, který zlepšuje pružnost pokožky a viditelně zpevňuje již ochablou kůži krku. Současně vyhlazuje vodorovné vrásky a působí preventivně proti vzniku podbradku. Rozjasňující komplex rostlinného původu navíc pomáhá sjednotit tón pokožky krku i dekoltu.

  • Toaletní voda REPLICA Under the Stars, Maison Margiela, 1536 Kč (30 ml), koupíte na www.notino.cz

    Je na čase vyměnit svěží letní vůně za ty hřejivé podzimní. Pokud toužíte po novém parfému, vaše čichové buňky doslova uhrane nová toaletní voda REPLICA Under the Stars. Hned na úvod ucítíte černý pepř v kombinaci s esencí skořicových listů. Po chvíli se rozvoní cypriol a cedrové dřevo. Závěr dokreslí kouřové tóny oudu v kombinaci s ambrovým nádechem labdana a živočišným koženým akordem.

  • Tobolky pro podporu růstu vlasů Hairbeauty, Green Idea, 498 Kč (60 ks), koupíte na www.topvet.cz

    Vlasy jsou důležitou součástí našeho vzhledu a sebevyjádření. Jejich kvalitu a růst může negativně ovlivnit spousta faktorů, například stres, nedostatečná výživa, hormonální nerovnováha, věk. Tobolky HAIRBEAUTY jsou vyvážená směs bylin, vitaminů, minerálů a dalších látek. Je vytvořena s cílem poskytnout vašim vlasům intenzivní péči. Tato unikátní kombinace synergicky působí zevnitř na vlasy a pokožku hlavy, posiluje vlasy a jejich kořínky, podporuje jejich růst a přispívá k obnově jejich vitality. 

  • Výživný a hydratační krém na ruce Lesní ovoce, Manufaktura, 199 Kč (75 ml), koupíte na www.manufaktura.cz nebo v kamenných prodejnách

    Období neustálého mazání rukou se pomalu blíží, a pokud ve své výbavě ještě nemáte kvalitní krém na ruce, o jednom bychom věděly. Manufaktura je známá svými dokonalými vůněmi a jinak tomu není ani tentokrát. Nová limitovaná edice Lesní ovoce okouzlí vaše smysly svěží vůní jahod, ostružin a šťavnatých malin, která je doprovázena svěžími zelenými akordy. Vysoce přírodní krém na ruce z této edice vyživí, hydratuje a ochrání pokožku a uleví jí od pocitu pnutí. 

  • Mycí mléko na tělo a vlásky s bio šípkovým olejem Onclé, 245 Kč (200 ml), koupíte na www.oncle.cz

    Máme něco i pro vaše ratolesti. Jemné mycí mléko Onclé účinně čistí pokožku, a to včetně vlásků. Má vysoký podíl šetrných přírodních složek, které napomáhají snižovat podráždění pokožky. Obsahuje vzácné přírodní oleje (bio šípkový a bavlníkový), které udržují pokožku vláčnou, doplňují vitaminy A, E i F a zabraňují jejímu vysoušení. Jemná vůně navozuje pocit klidu, a tak každé večerní koupání bude plné pohody.

    Velký výběr kosmetických produktů za výhodné ceny najdete na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

     

     

Autor: Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.