Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Tip na dárek pro babičku: Parafínová lázeň jí zbaví bolestí kloubů

Parafínová lázeň: Živá voda pro Vaše klouby, vysušenou pokožku a svalově napětí
19. prosince 2013 | 10:00
Prezentace klienta |

Trápí vaše blízké bolest kloubů a svalů? Dopřejte jim úlevu! Problémů je zbaví parafínová lázeň. Léčebná metoda, kterou lidstvo využívá již odpradávna. Teď už však za ní nemusíte jezdit do lázní.

Termoterapie, mezi kterou se parafínové koupele řadí, je jednou z nejstaršíchj prastarou přírodních terapií. Jde o velice jednoduchý, ale poměrně účinný způsob, který vede k odstranění řady neduhů. 

Důvod je zcela jednoduchý. Předností parafínu je schopnost zadržovat po dlouhou dobu teplo, které tak při styku s pokožkou může pronikat do pokožky a prohřívat ošetřované oblasti do hloubky.

V minulosti se tyto koupele běžně aplikovali pouze v lázních, teď si však mohou všichni pořídit kvalitní přístroj i pro domácí použití. Prověřený eshop Netmedik.cz totiž nabízí parafínové vany ILWY za rozumnou cenu.

Během parafínových koupelí dochází k pozvolnému prohřívání tkání a jejich prokrvení, což urychluje metabolismus buněk, vede ke regeneraci v místě působení a odbourává se také napětí svalů i kloubů. Z toho důvodu tvoří tato terapie často součást rehabilitační léčby.

Indikací jsou onemocnění pohybového aparátu poúrazového či degenerativního charakteru, například chronická revmatoidní artritida, degenerativní onemocnění kloubů, Bechtěrevova choroba, tenisový loket, různá neurologická onemocnění, periferní poruchy prokrvení a také bolestivé stavy, u nichž přináší výraznou úlevu od bolesti.

Teď si však konečně tuto terapii můžete dopřávat v pohodlí domova. V eshopu Netmedik.cz totiž právě teď pořídíte parafínové vany za akční ceny, navíc získáte dopravu ZDARMA.

VÍCE INFORMACÍ O PARAFÍNOVÝCH VANÁCH ZDE