Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Nejčastější mýty o zvětšení prsou: Opravdu nesmíte běhat, plavat nebo kojit?

...
11. prosince 2019 | 12:13

Která žena by se nechtěla pyšnit krásným dekoltem? Jenže pak se dozví, co jedna paní někde povídala a je po snu o krásných a plných ňadrech. Pokud o augmentaci prsou přemýšlíte, přečtěte si nejčastější mýty. Poté už vám nic nebude stát v cestě k vysněnému dekoltu.

Omezte sport

Ráda běháte, chodíte na spinning, plavete a lyžujete, tak s tím se po operaci prsou můžete rozloučit! To je jeden z největších mýtů. Přitom není jediný důvod, proč byste po augmentaci prsou měla přestat sportovat. Vše se zahojí a implantáty se stanou součástí vašeho těla a sportovat můžete dle libosti. Samozřejmě až po náležité rekonvalescenci, která trvá přibližně 8 týdnu. 

Prsa? Jedině až po dětech

Mezi ženami koluje spoustu fám o augmentaci prsou. Další z nich je i ta, že po plastice nelze kojit. Málokdo ale ví, že během operace nedojde k narušení prsní žlázy, tudíž to produkci mléka a kojení neovlivní. "Implantáty jsou vkládány pod prsní sval anebo žlázu, k žádnému riziku tedy nedojde," sděluje MUDr. Lucie Kalinová, Ph.D. "Ženy, které o zvětšení prsou uvažují a chtějí mít časem i rodinu, se operace nemusí bát."

Umělá prsa jsou jak balóny

Když jedna žena radí druhé, aby si nenechávala dělat umělá prsa, je často to z důvodu, že nebudou přirozená. Opak je ale pravdou. "Při dnešní široké nabídce typů a velikostí mohou být i zvětšená ňadra velmi přirozená. Volba je jen na vás. Lékař vám na konzultaci jistě sdělí, která velikost a druh budou na vás přirozenější," komentuje volbu implantátu Julie Kališová ze společnosti Adyton, která je distributorem implantátů Motiva. Nechte tedy řeči kamarádek, známých, přátel či nepřátel stranou a dorazte na nezávaznou konzultaci, kde s vámi lékař vše probere.

Soutěžte o nový dekolt s Bleskem pro ženy!

Toužíte vypadat sexy a přitažlivě? Rády byste si nechaly zvětšit prsa? Zkuste štěstí v soutěži o zvětšení poprsí s implantáty Motiva ve spolupráci s Brandeis Clinic a mediální podporou Blesku pro ženy. Soutěžit můžete až do 5. ledna, ale i tak na nic nečekejte a zodpovězte na jednoduchou soutěžní otázku na www.implantatymotiva.cz.

titulka
Autor: Blesk pro ženy

Autor: red
Video se připravuje ...