Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Z metráčka krásnou nevěstou! Žádost o ruku během natáčení

27. dubna 2012 | 14:01

Slečna Iva zhubla díky pořadu Jste to, co jíte osm kilogramů. Od natáčení se jí podařilo shodit další dva a hubne dál. Bude z ní krásná nevěsta. Před zraky štábu totiž překvapenou dívku přítel požádal o ruku a daroval jí zásnubní prsten.

Zajímalo nás, zda si už stačili domluvit termín svatby. "Přesný termín zatím naplánovaný nemáme. Ale už jsme se od té doby spolu několikrát bavili o tom, co by kdo z nás rád a jak si svatbu a všechno kolem ní představujeme," odpověděla se smíchem na otázku Bleskprozeny.cz "vysmátá" Iva a dodala: "Včera po odvysílání pořadu nám telefon nepřestával zvonit dlouho do noci. Volali šokovaní příbuzní i přátelé. Mělo to být překvapení, vědělo to jen asi osm lidí z našeho okolí."

Stále veselá Iva ve svém úsilí zhubnout nepolevuje ani po skončení natáčení. Za 1,5 měsíce, které od konce hubnutí pod dohledem kamer a doktorky Kateřiny uběhly, zhubla další dvě kila. "V nastaveném režimu pokračuju dál, člověk si na to za ty 3 měsíce zvykne, takže mi to nedělá problém. Jen ty porce mi pořád přijdou docela velké," prozradila nám. Při nákupu nových potravin prý už poctivě čte údaje o obsahu tuku a cukrů, v restauraci se pečlivě ptá, co připravené jídlo vlastně obsahuje.

Iva za tři měsíce shodila 8 kilo
Autor: FTV Prima

"Jde to pomalu, ale alespoň mám jistotu, že to bude trvalé. Ale začalo mě zase trápit koleno, takže teď nemůžu sportovat. I proto to jde pomaleji," dodala. Problémy s kolenními vazy jí trápily už během natáčení.

"Nejtěžší na tom všem pro mě bylo se svlíknout. Ukázat se v prádle před zraky kamer a diváků. Stálo mě to vážně hodně úsilí. Ale ten pořad je tak koncipován, tak mi nezbylo, než do toho jít," odpověděla Iva na otázku Bleskprozeny.cz, co jí během natáčení zaskočilo.

"A přepadovka doktorky Kateřiny pro mě v ten moment taky byla poměrně psychicky náročná. Normálně se pokaždé ptám na složení jídel, už kvůli celiakii, kterou trpím, ale byla jsem tak šokovaná Robertovým pozváním a jeho milým přístupem, že jsem snědla vše, co mi nabídnul," prozradila nám ještě.