Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Hodinový manžel Roman (29): Má 140 kg, protože nespí!

10. května 2012 | 05:26

Workoholik Roman se rozhodl ve svých 29 letech zabojovat s nadbytečnými kily, jejichž hlavní příčinou je kromě nezdravého jídelníčku také naprostý nedostatek odpočinku, a především spánku!

Roman se rozhodl ve svých 29 letech zabojovat s nadbytečnými kily, jejichž hlavní příčinou je kromě nezdravého jídelníčku také naprostý nedostatek odpočinku, a především spánku!

Roman Hošek se živí jako pracovník zásahové jednotky a příležitostný „hodinový manžel“. Pro samou práci nemá čas na kvalitní odpočinek, a dokonce ani na spánek! Spí maximálně čtyři hodiny denně. Co k takovému režimu řeknou odborníci na zdravý životní styl? Může být nedostatek spánku nebezpečný?

Nesprávnou životosprávou se Roman ve svých 29 letech a výšce 190 cm dopracoval k váze 140 kg!

Roman se snažil situaci řešit dost drastickou dietou, která pro něj byla naprosto nevhodná. Spíš by se hodila pro kulturistu v tréninku. Co si o tom myslí doktorka Kateřina?
Autor: TV NOVA
Nejprve se snažil situaci řešit dost drastickou dietou, která pro něj byla naprosto nevhodná. Spíš by se hodila pro kulturistu v tréninku. Měla ovšem blízko k Romanově vytouženému přání – chtěl by mít vypracované tělo!

V jídle hřeší Roman nejvíce večer. Sám přiznává: „Nejsem líný si večer uvařit nějakou minutku. Většinou je to tak, že si uvařím na druhý den a ještě večer to všechno sním. Taky si hodně rád dopřávám čokoládu.“ Roman žije s přítelkyní, se kterou plánují svatbu. Zhubnout chce ale hlavně kvůli svému zdraví: „Nerad bych se dopracoval k infarktu v pětatřiceti. Rád bych se zbavil obezity a místo strachu z nemoci se radoval ze zlepšujícího se zdravotního stavu.“

Podaří se mladému workoholikovi najít dostatečnou vůli ke změně života? Naučí se odpočívat? Příběh uvidíte Romana už ve čtvrtek 10. května od 21.20 na Prima family!