Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Kamila po třech měsících hubnutí: Štíhlá skoro jako modelka!

16. března 2012 | 12:50

Studentka Kamila (22) bojovala v pořadu Jste to, co jíte s třiceti kily nadváhy a po třech měsících snažení to přineslo své ovoce. Kamila zhubla neuvěřitelných osmnáct kilo a na její postavě je to hodně znát! Klidně by se mohla projít po přehlídkovém mole.

Kamila se cpala nezdravými potravinami od rána do večera, s tím je už nyní ale konec. V pořadu Jste to, co jíte pod dozorem doktorky Kateřiny Cajthamlové výrazně zhubla. Dříve vážila neuvěřitelných 115 kilo, nyní je o 17 kilo lehčí.

"Po natáčení jsem zhubla ještě další kila, po těch třech měsících to ale bylo 14 kilo. Jsem hrozně moc spokojená, všichni mě chválí a dnes jsem se dokonce dočkala potlesku. Jsem s partou kamarádů na horách," řekla Blesk.cz Kamila, kterou na ulici dokonce nepoznal ani kamarád.

V hubnutí jí byla velkou oporou i její matka, která je také věčnou dietářkou. Kamila se navíc zbavila i svých špatných a nezdravých návyků. Přestala jíst sladkosti a vynechává pití alkoholu i jídla z rychlého občerstvení. Navíc se přestala vymlouvat na školu a začala i sportovat.

"Nejhorší byly ty ranní rozcvičky, ale jen na začátku. Teď už jsem si na pohyb zvykla. Chodím dokonce i do fitka. Bez pohybu už bych nemohla být, chci ještě zhubnout deset kilo," dodala Kamila.

Autor: Gabriela Mikešová, mivrk