Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Nešťastná Jitka (90 kg): Manžel mi nadává, že jsem tlustá svině

22. března 2012 | 08:13

Paní Jitku (40 let, 163 cm, 90 kg) třicet let soustavně ponižoval a sprostě urážel manžel alkoholik kvůli váze. "Jsi hnusná, nepřitažlivá, tlustá svině," byla jeho oblíbená věta. Jitka si řekla dost!  A rozhodla se spolu s bratrem hubnout v pořadu Jste to, co jíte.

Na její nadváze se tak velkou měrou podepisuje špatná psychika. Jitka sice působí optimisticky, ale jen proto, že bere antidepresiva...

Paní Jitka má při 163 cm kolem 90 kg a její bratr Petr při 173 cm bezmála 100 kg. Oba v mládí vrcholově sportovali, věnovali se gymnastice, a tak na nadváhu nejsou zvyklí.

Jitka se snaží moc nejíst, s manželem ale provozuje restauraci, klasické kuchyni se tedy nevyhne. V manželství se trápí, partner ji kvůli vzhledu ponižuje a častuje hrubými poznámkami, a tak Jitka bere antidepresiva a trápí ji nulové sebevědomí. Doufá, že když zhubne, nadávky přestanou a vztah s manželem se zlepší. A když ne, alespoň bude mít sílu od něj odejít.

Jitčin bratr Petr provádí výškové práce a jistící pás ho tlačí na břiše, nadváha mu překáží tedy hlavně v práci. Petr doslova "ujíždí" na čínských instantních polévkách, které si kupuje pravidelně. Večer, když ho kolem desáté honí mlsná, si dá klidně něco sladkého nebo kousek uzeniny.

Dostane se Jitka do psychické pohody, zhubne a dočká se manželova ocenění? A bude se Petr zodpovědně řídit pokyny paní Kateřiny Cajthamlové a Petra Havlíčka? Pokud sourozenci v hubnutí neuspějí, slíbili, že svůj měsíční plat věnují na charitu...

Jak to dopadne, se dozvíte ve čtvrtek od 21.20 na Prima family.

Autor: Gabriela Mikešová, mivrk