Čtvrtek 19. září 2024
Svátek slaví Zita, zítra Oleg
Polojasno 22°C

Vysněná svatba u moře, kterou si může dovolit téměř každý pár! Kde a za kolik?

  • Vysněná svatba u moře, kterou si může dovolit téměř každý pár! Kde a za kolik?
    11. srpna 2024 | 06:00

    Toužíte po vysněném svatebním místě u moře, kde si řekněte své ANO, ale bojíte se nekřesťanských cen? Omyl! Vezměte se ve stínu kokosových palem na pohádkové písečné pláži s bílým pískem při šumu moře, a s cenou za hubičku.

  • Řecko

    Svatba na pláži na Thassosu může být jen pro vás dva, nebo také pro větší svatbu s vašimi blízkými a přáteli, kteří za vámi na svatbu můžou dorazit pohodlně letecky. Cena svatby se dokáže pohybovat i kolem 20 tisíc korun, kdy samozřejmě záleží na poskytovateli těchto služeb. V ceně se většinou nachází zajištění civilního svatebního obřadu v Řecku s právní platností, administrativní poplatky pro místní řecké úřady, oddávající z řeckého úřadu pro právně platný sňatek, předsvatební organizace – pokyny před svatbou, přípravy, harmonogram svatby, osobní svatební koordinátor hovořící česky, tlumočení svatebního obřadu do češtiny, organizace dodavatelů, či dodání oddacího listu na vaši adresu.

    VIDEO: Kam se chystají Češi na dovolenou?

    Video se připravuje ...
     • VIDEO: Videoredakce ženských titulů

  • Chorvatsko

    Nejbližším místem pro svatbu u moře je slavné lázeňské městečko Opatija na Istrii, nedaleko Rijeky. Opatija patří mezi nejvíce luxusní místa severního Chorvatska, a to již od 19. století, kdy sem na dovolenou do přímořských lázní jezdily filmové hvězdy a slavné osobnosti. Cena svatby se dokáže pohybovat od 25-45 tisíc korun. V ceně balíčku se opět často nachází například zajištění civilního svatebního obřadu v Řecku s právní platností, administrativní poplatky pro místní řecké úřady, oddávající z řeckého úřadu pro právně platný sňatek, předsvatební organizace – pokyny před svatbou, přípravy, harmonogram svatby, osobní svatební koordinátor hovořící česky, tlumočení svatebního obřadu do češtiny, organizace dodavatelů, či dodání oddacího listu na vaši adresu.

  • Itálie

    Svatba v Itálii. Ta nabízí pohádková místa pro svatbu v legendárních městech, jak už u jezera na horách, tak v historických městečkách a hradech nebo na pláži. Itálie je zemí romantiky a slunce, která je pohodlně dostupná letecky i autem, takže můžete pozvat všechny své blízké. Jedním z oblíbených míst na svatbu je Sardinie, která je malým exotickým rájem uprostřed Středomoří. Cena této svatby se může pohybovat i v rozmezí kolem 25-38 tisíc korun.

  • Dominikánská republika

    Luxusní resort Punta Cana Princess All Suites Resort & Spa Adults Only se nachází na pohádkovém místě přímo u písečné pláže Bávaro v Punta Cana. Pro klidnou a romantickou svatbu v Dominikánské republice je to skvělá volba, protože resort je určen pouze pro dospělé hosty. Cena této svatby se může pohybovat i kolem 38 tisíc korun.

  • Mauricius

    Krásný Le Meridien Ile Maurice značky Marriott leží v lokalitě Pointe aux Piments, která je vhodná pro pobyt po celý rok, přímo u jeden kilometr dlouhé písečné pláže s nádhernými západy slunce. Resort vyniká nadstandardně prostornými pokoji, mnoha aktivitami zdarma a prémiovou zónou Nirvana pouze pro dospělé. Hosté oceňují vřelou pohostinnost personálu. Svatba v Le Meridien Ile Maurice se koná exkluzivně vždy jen jedna denně. Cena svatby samozřejmě opět závisí na samotných koordinátorech zájezdu, kdy nejnižší cena se pohybuje kolem 70 tisíc korun.

Autor: Monika Vráblíková
Klíčová slova:  volný čas, svatba, cestování
Diskuse ke článku
.