Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Děláme ženy sexy: Rudé rtíky, spontánní sex i svůdné prádélko

5. září 2022 | 06:00

Oslnivá, osudová, magneticky přitažlivá. Jednoduše jedinečná. Toužíte být právě taková?

Tři ženy, tři inspirace, jak do života a vztahu přivábit víc vzrušení i netušených možností. Který sexy návod vyzkoušíte? Můžete vybírat z osobních doporučení sexuální koučky, návrhářky erotického prádla, nebo vizážistky.

Karolína Černá (25): „Bez rozkroku. Bez vulgarit.“

vicneznaha.cz

Autor: archiv oslovených žen

„Nikdy by mě nenapadlo, že budu mít vlastní značku, natož spodního, erotického prádla,“ říká s pokorou v hlase mladá návrhářka. Do budování značky Sheio se pustila před rokem. V té době totiž sama pátrala po vkusném erotickém prádle a zhrozila se toho, co jí internet nabízel… „Takže jsem to chtěla zkusit po svém. Věděla jsem, že umím šít a nebojím se otvírat téma sexu a potěšení. Přála jsem si ukázat, že erotické prádlo nemusí být vulgární,“ vypráví Karolína. A to se jí nadmíru daří. Její vzrušující, ale zároveň něžné prádélko je lehké jako dech, decentně střižené a přitom má v sobě neskutečný náboj. „Dělá mi obrovskou radost, když se mi klientky vracejí a píší spokojené ohlasy. Baví mě, když například první objednávku udělá partner a za nějaký čas se mi ozve jeho partnerka, že by si přála další set, protože byli oba spokojení. Naplňujeme mě radostí, jaké příjemné chvíle dokáže takové prádlo vytvořit, že dělá lidem radost, že je přivádí k sobě blíž a dává jim impulz věnovat si více času a lásky,“ vyznává se Karolína.

Sexy žena je pro mě: Taková, která si pocit „být sexy“ dovolí. Pro mě je to především stav mysli, to, jak se daná žena cítí. Pro každou tento pocit může znamenat něco jiného, ale ve výsledku je to pak onen vnitřní stav, který jí promítne sexy jiskru v jejích očích.

Vzrušující spodní prádlo je důležité, protože: Může inspirovat ke zkoumání a k hravosti. Už jen samotný akt, kdy se žena obléká do takového prádla je svým způsobem předehra. Vnímá ten materiál na sobě a detaily. Vidí se, jak prádlo zdůrazňuje její krásné křivky. V tu chvíli může začít odhazovat starosti a začít se soustředit na tady a teď.

Já sama šiji spodní prádlo takové: Které netrpí přílišným tlakem být okatě sexy, vyzývavé a vulgární. Snažím se navrhovat takové designy, aby prádlo bylo elegantní, rafinované, smyslné a i pohodlné. Takové může být i bez rozkroku a třeba v jemných pudrových barvách, nejen v černé, bílé a červené.

Když zákaznice nemá ideální míry: Věřím, že bychom se neměly my přizpůsobovat oblečení, ale oblečení by se mělo přizpůsobovat nám. Ideální míry mohou být pro každého jiné, nejsem tu od toho, abych to posuzovala, ale od toho, abych ženám, které si svůdné prádlo přejí, toto přání splnila.

I sexy spodní prádlo může maskovat, nebo odvést pozornost tím, že: Nám dovolí zahodit pochybnosti o svém těle za hlavu a užívat si přítomný okamžik nejen během milování. Spodní prádlo, které skvěle sedí, může sloužit jako taková berlička, protože přenese naše myšlenky úplně někam jinam a dovolí nám se na naše těla podívat úplně novou optikou.

Nejvíc sexy kousek v mé nabídce je: Ten, který se přesně trefí do vkusu klientky. Každá jsme sexy v tom, v čem se cítíme dobře. Jedné sluší střih s vysokým pasem, druhé zase s nízkým. Jedna vypadá jako bohyně ve světle růžovém prádle a jiná zas zvolí na svatební noc černý puntík, protože prostě bílá jí vůbec nesluší.

Jak si vybrat podprsenku, když máte středně velká prsa?

Video se připravuje ...
Jak si vybrat podprsenku, když máte středně velká prsa?

Julie Gaia Poupětová (45): „Buďte uvolněná.“

juliegaiapoupetova.cz

Pocity úlevy a naděje ji zaplaví pokaždé, když přijde na kloub těm nejintimnějším partnerským problémům, se kterými si za ní nejen ženy přicházejí pro radu. „Největší odměnou pro mě ale vždycky je, když to mezi partnery po letech začne znovu jiskřit, když dostanou chuť si hrát, navzájem se svádět. Někdy se do sebe znovu zamilují. Těší mě, když ode mě odcházejí s větší energií, než přišli,“ popisuje sexuální koučka a lektorka živých kurzů ty nejšťastnější konce, které ve své práci zažívá. Sebevědomí v sexuální oblasti může u Julie načerpat každá z nás, a to třeba i prostřednictvím více než dvaceti kurzů. Nebo se zkuste začíst do její knížky Intimní štěstí. Ta je mimo jiné o tom, jak se při seznamování vyhnout lidem, kteří jsou pro šťastný sexuální život nepoužitelní, nebo jak ve vztahu vytvářet touhu a vášeň dlouhodobě.

Ženu dělá nejvíc sexy: Osobní sebevědomí, okouzlující úsměv, když se cítí dobře ve svém těle a dokáže si užívat intimní stránku života. Uvolněné sebevědomí vyzařuje z těch žen, které dokážou přijímat pochvaly, zejména pokud se týkají krásy.

V posteli se nejčastěji zbytečně podceňujeme v tom, že: Nejen dávat, ale i dovolit si přijímat od muže může být naše silná stránka.

Pro šťastný dlouhodobý, sexuální vztah můžu udělat: To, že se s partnerem co nejdříve pustíte do rozvoje intimně-vztahových dovedností. Autopilot naší intimity totiž dříve či později doputuje ke stereotypu a následuje buď vyhasnutí sexu, nebo fáze nudy, která často vede k nevěře či krizi vztahu. 

Nezapomenutelně potěším muže tak, že: Spontánně, uvolněně a bez zábran si dovedu užívat svoje i jeho vzrušení.

Přitažlivost v ženách probouzím: Tak, že si z mých živých kurzů odnášejí mnohem vyšší erotické sebevědomí. Zjistí, jak poznat a zapojit při svádění své silné stránky, ale i jak skrze doteky i verbální a neverbální komunikaci udržovat jiskru ve vztahu po dětech, společných letech a nějakém tom vztahovém kotrmelci.

Kurz, který by u vás měla absolvovat každá z nás: Umění potěšit muže. Protože se v něm v první řadě dozví, jak se uvolnit, vytvořit si dostatek prostoru pro hru a tím zevnitř potěšit sebe. Až pak se učí, jak potěšit muže.

Kdy zajít za sexuálním koučem: Nejlépe jeden až dva roky po začátku vztahu, kdy jsou ideální podmínky pro to, aby se oba partneři společně NAUČILI UČIT intimní dovednosti. Tedy dlouho před tím, než se jeden začne sexu vyhýbat nebo ve vztahu nastane krize. V praxi ale pochopitelně často ve vztazích řešíme i obtížnější situace, a to s pomocí plánu rozvoje, který v první řadě zabraňuje rozpadu vztahu a až v druhém kroku buduje intimní dovednosti obou partnerů.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

Autor: Kateřina Pokorná