Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Retro krása nevěstinců: Jak vypadaly prostitutky před sto lety

Fotografie
9. června 2022 | 06:00

Nevěstince se v době dávno minulé jeden od druhého velice lišily. Na jedné straně existovaly hampejzy, které byly levné. Prodávaly se v nich nejlevnější alkohol a sexuální služby prakticky za hubičku. Vedle toho nabízely své služby velmi luxusní podniky, do kterých chodila jen smetánka.

Odhalování různých partií těla bylo během historie populární. Prsa byla zvýrazňována korzety a nikomu nadupané výstřihy nepřišly vulgární. V té době to byly třeba kotníky a nožky, jejichž odhalování se považovalo za obscénní. Postupem času došlo samozřejmě ke zkracování všeho. Móda ve vykřičených domech měla navíc trochu jiná pravidla.

Přesto se dříve nosilo něco jiného a hlavně: jelikož v běžném šatu dámy nemohly odhalit mnoho, byl i pohled na holé lýtko pro muže neuvěřitelně rajcovní.

Když se podíváte na obrázky v naší galerii, potom můžete vidět, že ženy měly různé proporce. V dnešní době si představujeme perfektně vysoustružené tělo v podvazcích, dříve to byla i kyprá zadnice v obřích bombarďácích. Časy se mění a módní trendy také, některé dávné modely vzbuzují spíš smích, jiné vyráží dech svou rafinovaností. Posuďte sami.