Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Očekávání versus krutá realita: Tyhle dorty se opravdu nepovedly!

22. května 2022 | 05:00

I když se to zdá lehké, může se to vymknout kontrole. Pečení není procházka růžovým sadem a naše očekávání častokrát nejsou naplněna. Někdy je lepší přenechat výrobu zákusků odborníkům. Ostatně, podívejte se sami.

Měli jste správné ingredience, všechno jste odměřili podle receptu, a stejně nevypadá váš dort tak, jak byl měl? Nevěšte hlavu, takovou zkušenost má téměř každý, kdo někdy pekl. Stačí špatná teplota v troubě, chybně namíchaný krém nebo jen třesoucí se ruka a pohroma je na světě.

Nejdůležitější je samozřejmě chuť a dobře chutnat může i ne zrovna výstavní kousek. Vaši kreativitu ale rozhodně ocení děti. Pokud se bude jejich narozeninový dort alespoň trochu podobat oblíbené pohádkové postavě, pravděpodobně sklidíte obdiv. Přinejmenším u nich. 

Na nejvíce pokažené dorty se podívejte v naší fotogalerii. Najdete tam vtipné kousky, ve kterých se dost možná sami najdete. Některé vypadají, jako by je někdo před vámi už jedl. Snaha se ale cení, co myslíte? Měli byste na takové dortíky vůbec chuť? 

Autor: Adéla Ondroušková