Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

6 rozdílů mezi mužem a ženou, o kterých ví jen málokdo

  • 6 rozdílů mezi mužem a ženou, o kterých ví jen málokdo

    Fotogalerie

    1 fotografie

    10. června 2022 | 06:00

    To, že jsou ženy rozdílné od mužů, je jasné. V čem se ale tolik liší a většina o tom ani neví? To zjistíte v našem článku a nejspíš se budete hodně divit!

  • 1. Ženy bývají déle na toaletě

    Muži sice tráví na záchodě více času, vykonat potřebu jako takovou jim ale moc času nezabere. Většinou si tam užívají klid i ticho, a to i když už je dávno hotovo. Ženy mají větší sklony k zácpě, proto jim čas strávený na toaletě zabere opravdu jen ona činnost.

  • 2. Muži mají delší řasy

    Ano, tady byla příroda nespravedlivá. Většina mužů má delší řasy než ženy. Občas je to ale jen optický klam. Někteří mají totiž menší oči, proto vypadají řasy daleko delší, než ve skutečnosti jsou. Nejspíš za to může také hladina testosteronu, díky které jsou muži o dost více chlupatí.

    Video se připravuje ...
    Pět nejděsivějších epidemií v moderních dějinách lidstva • VIDEO: Videohub

  • 3. Muži se zamilují rychleji

    Bez ohledu na to, co lásku vyvolává, ať už je to mozek, srdce nebo hormony, ženy se obvykle zamilují mnohem pomaleji než muži. Vědecké studie nelžou! Říkají, že více než 25 % mužů se zamilovalo mezi prvním a čtvrtým rande, zatímco pouze 15 % žen dosáhlo stejného výsledku.

  • 4. Nezadaní ženám lépe voní

    Existuje několik způsobů, jak zjistit, zda muž, který vám padl do oka, je zadaný. Některé metody jsou všem známé a nudné. Můžete například zkontrolovat jeho prsteníček nebo stav na sociálních sítích. My ale známe jeden kreativnější způsob! Svobodní muži ženám prý lépe voní. Studie potvrzují, že single chlap vylučuje látku, která k němu ženy vábí. Občas za to ale může i to, že zadaný muž už o sebe nepečuje tolik jako ten nezadaný.

    Video se připravuje ...
    Jídlo, které dodá energii - jak zatočit s jarní únavou • VIDEO: Videohub

  • 5. Ženy častěji budí noční můry

    Probudit se uprostřed noci s bušícím srdcem, to nezní jako ideální zážitek. Bohužel se to častěji stává ženám. Není úplně jasné, proč to tak je, může to být tím, že muži mají často tvrdší spánek, nebo tím, že ženy jsou emotivnější a své pocity si promítají i během spánku. 

  • 6. Muži méně navštěvují lékaře

    Raději udělají nějaké domácí práce, posečou trávu nebo pojedou nakoupit, než aby šli k doktorovi. Proč muži nechodí příliš často k lékařům? Téměř 40 % mužů v dětství slyšelo, že si chlapi na své zdraví nikdy nestěžují. Ach ty stereotypy! Někteří muži se také cítí trapně a nepohodlně a nechtějí být posuzováni jinou osobou. Někdy zkrátka k lékaři nechtějí, protože odmítají cokoliv změnit nebo se bojí čelit skutečnosti. 

Autor: Adéla Ondroušková
Klíčová slova:  ženy, muži, rozdíly, volný čas, noční můry, řasy
Diskuse ke článku
.