Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

VIP Prostřeno! To bude blivajz, myslí si Pavel Vítek

13. prosince 2012 | 08:27

"Sváteční" kuchař Felix Slováček (69) je pro kuchyni pohromou. Neumí totiž uvařit ani kávu. A z drůbežích vnitřností se mu udělá zle. Jak tedy "pomůže" své milované ženě Dádě Patrasové (56)? Velká sláva to nebude!


„Poprvé ho vidím vařit a je úžasně nervózní," tvrdí o hudebníkovi jeho milovaná žena. Felix propadne pýše začátečníka a usoudí, že má kulinářský talent. Na menu inspirovaném vařením Dádiny babičky, která prý uměla kouzlit v kuchyni, ho bude ho potřebovat.

„Díky televizi se octneme oba v kuchyni a já vidím, jaká je to vaření fuška,“ tvrdí uznale sváteční kuchař Felix. „Na druhou stranu, některý věci, když vidím, jak se dělaj, tak už bych je ani nejedl,“ říká, když spatří drůbeží vnitřnosti.

Dáda s Felixem do sebe občas rýpnou. „Ty seš ale dárek do kuchyně,“ uslyšíme od kuchařky, když má její kuchtík nemístné poznámky a zbytečné otázky. Ale protože je podle Pavla Dáda ztělesním matriarchátu, společné vaření dovede hladce ke zdárnému konci.

„Je to můj miláček, miláček dětí, krásná žena, celoživotní sexuální symbol i babička,“ horuje o své Dádě Felix. Dáda Patrasová o svém muži zase prozradí, že když vstává pravou nohou, je to hodný a zábavný člověk, který miluje hudbu a tanec. Ale jaký je, když vstane tou levou, radši tají.

Jak zvládnou poslední VIP večírek tohoto týdne? Bude jejich drůbeží kaldoun lepší než ten Vítkův a Janisův? Budou záhadné amarouny stejný „blivajz“, jaký si podle Pavla Vítka dávali v seriálu kosmonauti, nebo pasta, která se uvaří sama, jak vzpomíná David Holas? Určitě to bude želé… 

A jak nakonec zaboduje "nešikovný kuchař" Felix? Uvidíte už dnes večer ve VIP Prostřeno na Prima family.

Video se připravuje ...