Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

VIP Prostřeno! Zákeřný útok Krausové na soupeřku!

17. ledna 2013 | 06:00

Šlo o život! Nečekaný konec měla večeře u herečky Jany Krausové (58). Do dezertu se totiž "omylem" dostalo něco, co tam rozhodně nepatřilo. A odnesla to Gabriela Filippi (42).

"Jani, už bych v životě nic jinýho nemusela," rozplývá se vyznavačka zdravého vaření Gabriela Filippi, stejně jako sněhová pusinka na jejím jazyku. "Mohla bych totiž sladké třikrát denně," práskne na sebe…

To však ještě netuší, že se stane obětí zákeřného útoku hostitelky Jany Krausové. Po pár dalších soustech narazí na něco, co v dezertu určitě být nemělo.

"Ty tam máš zabudovanej stříbrnej prsten...," všimne si nezvyklé ingredience na Gabrielině talíři bystrá Jaroslava Obermaierová. "Že by se konečně vloudila chybička?", zajásá.

Copak se to blýská ve sněhovém dezertu?
Autor: FTV Prima
"Co tam máš? Ukaž! Vodumlej a ukaž nám to," pobízí okamžitě překvapenou herečku. A zvědavá Miluška Bittnerová se hned přidává.

"Řekni ano, řekni ano," skanduje. Zásnubní prstýnek od Jany to ale není… Po bližším ohledání přítomné dámy zjistí, že se jedná o velký kus plastu.

Překvapená Gabriela je ráda, že podivný plastový "klobouček" nespolkla.
Autor: FTV Prima
Jde snad o promyšlený pokus hostitelky zbavit se jedné ze soupeřek? Nebo mstu za houbový atentát Gábiny na Jarušku?

"Odněkud mi tam asi vystřelil nějaký uzávěr od čehosi. Naštěstí se to odhalilo dřív, než to spolkla," snaží se mlžit Krausová s vražedným výrazem ve tváři.

Kolik bodíků asi bude tahle nepozornost Janu stát? A která z čtveřice hereček si nakonec vyvaří zájezd k moři? To uvidíte už ve čtvrtek večer na Prima family!

Která z hereček nakonec odjede na zájezd k moři?
Autor: FTV Prima