S elektronickými kuchařkami se naučíte vařit rychleji, než podle klasických knih. A jak je to možné? Obsahují totiž daleko více informací, než se vejde do papírové kuchařky a můžete dle potřeby hravě přecházet na témata, které momentálně při vaření nezvládáte a zároveň si k receptům dělat vlastní poznámky a oblíbené recepty můžete sdílet s přáteli. Textové postupy se spoustou obrázků jsou doplněny podrobnými videopostupy a triky šéfkuchařů.
E-booky jsou také průběžně aktualizovány a sledují nejnovější trendy v gastronomii. I z těchto důvodů je s oblibou používají školy, kuchaři a další gastroodborníci. Stránky knihy sice při otáčení nešustí, ani je časem nepromastíte, ale rychlý přístup k velkému množství informací vám poskytnou. Stále více vydavatelů převádí své knihy do elektronické podoby a tak si je můžete snadno pořídit pomocí internetu.
Tip redaktorky
V elektronické podobě teď jako první vyšla i oblíbená kuchařská kniha Jany Florentýny Zatloukalové s názvem Kuchařka pro dceru. Nakladatelství Smart Press, s.r.o. ji ve spolupráci se serverem Palmknihy.cz nabízí ke stažení za nižší cenu, než je cena papírové verze.