Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Prostřeno! Moc si o sobě myslíš, osočí vulgární Monika překvapenou Janu

14. září 2012 | 06:13

Rozjetá Monika si ani poslední den nedá pokoj. Při populární "hře na pravdu" se do překvapených soupeřů "obuje".

"Neber to nijak špatně, ale myslim si, že si o sobě jako moc myslíš," vpálí mladá matka dvou dětí do obličeje udivené Janě.

"Šári, ty si mně prostě sedla nejmíň. Příde mi, že se přetvařuješ," nešetří ani Šárku, která jí byla nesympatická už od prvního dne.

Co se asi od ostatních soutěžících dozví o sobě? Ale kdo si tentokrát odnese 40 000 korun? Sledujte dnešní Prostřeno! na Prima family už v 18 hodin!

V pátek vaří servírka Kristýna (26)

I Kristýna je nezaměstnaná servírka, která si plánuje ve svém zbrusu novém domě na okraji Radiměře budoucnost s přítelem.

Bude večeře uvařená v báječné kuchyni vyvrcholením týdne? Tam se snad vaří samo, Kristýna ale nejradši ze všeho peče. V pátek to bude piškot s ovocem a tvarohem.

Předtím ještě kuřecí roládky plněné sýrem a slaninou, prvním jídlem bude její představa salátu caprese - rajčata s mozzarellou.

I ona uvaří vývar, silný hovězí a s domácím drobením, kam kromě mrkve přidává i brambory. Není přesolený jako ten včerejší, ale nebude zase příliš sladký či studený?

Náročnější bude domácí pizza chleba z kynutého těsta se sušeným česnekem, speciální kousek upeče Kristýna takticky jen pro Moniku, která česnek nemusí. Ocení to při bodování?

Jak dopadne vědomostní hra z českého filmu? Hostitelka je údajně ráda, že jsou kolem všichni mladí, takže „nebude sama za největší trubku.“

 

Video se připravuje ...