Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Hnus v Prostřeno! Týrání zvířat, smrad, slzy, hádky a večeře v restauraci!

19. září 2012 | 05:00

Dnes bude hostit zámečník Zdeněk. Na svém hospodářství přichystá hostinu, která se mu ale nepovede. Vaření se mu příliš nedaří, a třešničkou na dortu je obvinění z týrání zvířat! Zklamaní soupeři se jídla téměř netknou a co hůř, nakonec se najedí v blízké pizzerii!

Vtipálek ze Žerotína je prý připravený na vše. Avšak není... Údajně měl čtyřicet žen, už se prý ale vyřádil. „Býval jsem mnohem horší zvíře,“ říká o sobě ženatý otec od rodiny. Zanedbané prasnice nesou jména jeho přítelkyň, jenže teď přijde jedna ochránkyně práv zvířat, a ta mu to nandá.

Je to absurdní, protože Zdeněk si na svém hospodářství zakládá a přísahá na vlastní maso. Hostitel si naplánoval celkem náročné menu a na začátku se zdá být velmi sebevědomý. Zdeněk ale nemá šťastný den. Nejprve zápolí s těstem, pak to přežene s teplotou při pečení a to co se nepokazilo, se zdrcne, nebo srazí.

Zatímco se snaží opravit chyby v kuchyni neví, co se odehrává na dvorku při šmejdění. „Jsi chlap, nebo jsi prase?“ zaútočí na něj Pavlína místo toho, aby ochutnala polévku. „Jsem ženská z kravína, snesu hodně,“ říká v ráži, „ale aby zvířata byla zavřená v takovém hnusném smradu, to je nechutné!“

Věrka to vidí jako týrání zvířat. „Zavřela bych ho tam na jeden den! Nulová chuť k jídlu!“ Polívku nikdo nechce a v hlavním chodu se každý jen tak porýpá, moučník je prý ale výborný. Nakonec to jistí pizzerie, kam si jdou hladoví soupeři svorně spravit chuť. Ovšem improvizovaná zábava je takovou vtipnou Zdeňkovou pomstičkou…

 Ve čtvrtek uvaří módní návrhářka Brigita (37)

I když byla u králíkárny zakopána válečná sekera, nálada je zpočátku podivná. „Je možné, že se dnes hosté opět nenajedí,“ bojí se hostitelka předem. „Myslím si, že Brigita určitě nebude zkušená žena do kuchyně, není to domácí typ. Její jídla budou určitě drahá a rychlá,“ myslí si Zdeněk.

Milovnice pepře s extravagantním účesem má v rukávu dva zásadní trumfy: a to dvojitou porci zábavy! Jak se ale bude náročným hostům líbit?

Sledujte Prostřeno! každý všední den od 18:00 na Prima Family!

Autor: ema
Video se připravuje ...