Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Prostřeno! Martin je nesmělý, ale léčí se! Místo přítelkyně však spí s hromadou plyšáků

3. září 2012 | 08:55

Nevyzrálý prodavač touží po lásce a přítelkyni. Jaké jsou jeho šance? Oslní některou ze soutěžících svým fialovým přelivem? Či sbírkou plyšových hraček? Na své kuchařské "umění" totiž pravděpodobně nikoho "nesbalí"...

Další premiérové Prostřeno se odehraje v Praze a středních Čechách, kde prostírají dva muži a tři ženy. A je na co se těšit!

V pondělí uvaří prodavač Martin (30)

V Čechách žijící Slovák pracuje jako prodavač a pokladní a považuje se za kliďase. Jaké má zkušenosti s vařením? Má vůbec šanci splnit si sen o cestě do Španělska?

„Vařím už docela dlouho, asi sedm osm let,“ říká a my mu věříme. K vaření má prý vztah velmi kladný, je to jeho koníček, ale i nutnost, stará se totiž sám o sebe.

V soutěži vítá ženy, s nimiž si lépe rozumí. Přesto je stále svobodný a bezdětný. Do pořadu ho přihlásila kamarádka, která si myslí, že umí dobře vařit.

Martin uvaří česko-slovenské menu s prvky cizích kuchyní. Po plněné paprice nastudeno následuje kuřecí vývar. Kuřecí obsahuje i soté s brokolicí a nivou, jídlo zakončí řecký salát a dvoubarevný pudink.

I když Filip doufá, že pomazánka v plněné paprice nebude vajíčková, doufá marně. Ale bude i se šunkou a s celým máslem! Žádná dieta, milí Pražáci.

Jak dopadne soté? Hostitel by mohl narazit s brokolicí i nivou. Všimnou si soupeři, že v polévce dochucené kostkou plavou kupované nudle? Zjistí, že jsou koupené také americké brambory?

Bude partičce u milovníka plyšáků chutnat? K bílému masu by víc pasovalo bílé víno, ale Martin má jen červené, protože ho má radši. Bílé naštěstí donese Filip.

A moučník? Zasloužil by si pravou šlehačku a delší lžičky, více cukru a prý méně banánů. Martin si hostů přehnaně nevšímá, „s pivem ani nepočítal“. Aktivity jsou vděčná zábava, snad se na vinohradské půdičce rozproudí.

Nenechte si ujít další Prostřeno! s běžnými smrtelníky, kteří prostírají uprostřed babího léta v 18.00 na Prima family!

Video se připravuje ...