Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Prostřeno: Odhalený penis a gigantická prsa všem vyrazily dech

28. srpna 2012 | 11:59

Hvězdou dnešního večera měl být hostitel Maroš (30). S obrovským dekoltem a překypujícím poprsím se jí však stala svérázna Dana (48). Od jejího výstřihu málokdo dokázal odtrhnout oči. Na servírované pokrmy se tak hosté nemohli vůbec soustředit.

"Diblice" Dana se svojí růžovou ofinkou a piercingem v obočí ví, jak zaujmout. K Marošovi dorazí v bílé tunice s opravdu "sexy" průstřihem. Na své bujné vnady je (ne)stárnoucí padesátnice zřejmě skutečně hrdá.

Dvojsmyslné vtipkování, díky kterému už v pondělí "roztály ledy" u stále vysmáté Marcely, samozřejmě nemůže chybět ani tentokrát. Zvlášť když stěnu Marošova obýváku zdobí mužský akt.

A před ním bude probíhat i připravená zábava."Při pohledu na šejkrující Marcelu mě hned napadaly sprosťárny," prozrazuje pak Maroš a oči mu září. Že by ta přitažlivost byla nakonec vzájemná?

Kolik bodů nakonec po zábavném míchání drinků získá dokonalý hostitel? Stane se Maroš jasným vítězem prvního premiérového týdne? Sledujte dnešní Prostřeno na Prima family už v 18:00 hodin.

V úterý servíruje estét Maroš

Srdce provozního Maroše, který se líbí Marcele, prý zůstalo u maminky na Slovensku, kde si štíhlý mladík nejvíc pochutná. Menu ale slovenské nebude, spíš moderní a italské.

Tedy žádná kapustnica, jak tipují soupeři, ale tomatová polévka. „Halušky mám rád tak jednou za rok,“ vysvětluje vyučený číšník, který uvaří kuřecí roládu s baby kukuřicí a karotkou a velkou péči věnuje úpravě stolu.

Marošovo čtyřchodové menu je ve skutečnosti šestichodové – chce vyhrát. Myslí i na ty, co si dají radši slaný dezert, a nezapomene ani na džbán vody s mátou a citronem.

Daně přinese syrovou mrkev, když po ní tak touží. „Je vidět, že dělá číšníka, připadal jsem si jako v restauraci,“ říká jeho soupeř Jan.

To mi připomíná polibek,“ bájí Marcela o salátu. „Luxusní. Už dlouho jsem nic tak dobrého nejedla,“ soudí Dita o polévce i hlavním chodu s lahodnou smetanovou omáčkou.

Video se připravuje ...