Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Prostřeno! Když se šmejdění nevyplatí: Hlídací papoušek chlapy vyděsí k smrti!

19. června 2012 | 05:00

VIDEO: Opeřený alarm funguje skvěle. Jeho křik vzbouří celý dům. Zelený hlídač zkrátka nemá cizí muže, povalující se na gauči jeho paničky, zrovna v lásce. A svůj nesouhlas se nebojí dát najevo.

U osmačtyřicetileté dekoratérky porcelánu Milušky, velké milovnice zvířat, se tentokrát pánové vydali na "šmejdící misi" společně. A protože byli až příliš drzí, stihl je spravedlivý trest.

Vlastislav s Rudolfem zřejmě patří mezi "sportovce", jejich oblíbenou disciplínou je takzvaný gaučink. Nebo jen byli po dlouhém dni poněkud unaveni. Ať už byl důvod jakýkoliv, rozhodli se vyzkoušet Miluščin pohodlný gauč. Nevšimli si však pozorného hlídače.

"Pěkný, měkoučký...," rozplývá se Rudolf, rozvalující se na sedačce. "Já už se asi natáhnu," dodává. Když v tom se za zády Vlastislava stojícího opodál ozve děsivý křik.

To Miluščin papoušek dává najevou svůj nesouhlas s drzým chováním dotěrných vetřelců. "Podívej se, ten mě teďka vystrašil," komentuje situaci vyděšený Vlastislav. Sára, jak se papoušek jmenuje, zřejmě nemá cizí chlapy v lásce.

Video se připravuje ...
Miluščin papoušek umí dát svůj nesouhlas s drzým chováním dotěrných vetřelců hlasitě najevo. • VIDEO: FTV Prima

V úterý vaří: Miluška Studničková (48)

Tiskařka a dekoratérka porcelánu Miluše sama působí tak trochu jako z porcelánu. S manželem žije už třicet let, mají spolu tři děti a bydlí v rodinném domě v Chebu. Má ráda zvířata, svého papouška, a hlavně zahradu, kde relaxuje.

Do pořadu se přihlásila, protože ji zajímá vaření a chce vyzkoušet něco nového. Těší se hlavně na zábavu a nové zkušenosti. Kdyby si Miluška vyvařila čtyřicet tisíc korun, investovala by je do zdokonalení svého příjemného domku.

Zpočátku zbytečně ustrašená, přitom se toho trojnásobná vdaná maminka v životě už něco navařila! Co však předvede v úterý?

Menu, které není v pořadu na pořadu rozhodně denně: roštěnky na houbách s jasmínovou a indiánskou rýží. Zní to možná obyčejně, ale udělat dobré roštěnky není jen tak.

Nikdo z protivníků neví, co se skrývá za dezertem jahodové trifle. Bude jim dezert chutnat? A co hosté řeknou na bylinkové palačinky, zdravý jarní předkrm? Sledujte dnešní Prostřeno! na Prima family už v 18 hodin!

Kdo je Miluška Studničková

Charakter: Je klidná, veselá, má ráda lidi. Považuje se rovněž za spolehlivou, pracovitou a skromnou osobu.

Zájmy: Baví ji zahradničení, vaření, rodina, pohyb v přírodě.

Vztah k vaření: Vaření je pro ni sice každodenní rutina, ale i koníček. S láskou vaří hlavně pro rodinu.

Chutě: Nejraději má česká jídla a nejvíce si pochutná na svíčkové na smetaně.

Nesnáší: Odmítá avokádo, mořské plody a hlemýždě. U stolu jí nejvíc vadí mlaskání.

Motto: Co tě nezabije, to tě posílí…

Video se připravuje ...