Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Prostřeno! Zkouřený hostitel zapomene osladit dezert

12. června 2012 | 06:00

VIDEO: Dlouhej kouř a pohoda jazz... Zpívá se v jedné populární písničce. To zřejmě dnešního hostitele inspirovalo k poněkud netradiční zábavě, která ovšem Petrovi hosty příliš nenadchne.

Momentálně nezaměstnaný šestatřicetiletý automechanik Petr je pozorný hostitel, jen trochu zpomalený a zmatený… Že by to snad byl následek kouření opojně voňavého tabáku z oblíbené šíšy? Petr ji tak moc miluje, že si jí vybere jako zábavu pro své hosty. Pokouřeníčko z vodní dýmky ale asi nebude pro nekuřáky ta pravá zábava.

"Po hlavním chodu nám Péťa nabídnul zábavu. Ta zábava mě vůbec nenadchla. Kdyby nebyla, bylo by to lepší, protože já jsem nekuřák a vadí mi jakékoliv čmoudíky, ať už z voňavých tyčinek nebo cigaret. Když to dáš do pusy, tak je to něco strašnýho," zhodnotila kouření přísná Blanka.

A přidali se i ostatní. Tenhle v zemích Blízkého východu oblíbený rituál nenadchl vůbec nikoho. "Zábava od Péti se mi moc nelíbila. Byla taková strohá, nijaká," prohlásila Kamila. A nejmladší Pavla se dokonce málem udusila. "Jsem nekuřák, ale vodnici jsem párkrát zkoušela, třeba v Egyptě, ale nejde mi to, bylo mi z toho špatně," prozradila. Hosté se zkrátka rozhodně nebavili a moc si nepochutnali.

Chutnalo jim alespoň menu, které jim šikovný automechanik připravil? Sledujte dnešní Prostřeno! na Prima family už v 18 hodin a dozvíte se to.

Video se připravuje ...
Pokouřeníčko z vodní dýmky ale asi nebude pro nekuřáky ta pravá zábava. • VIDEO: FTV Prima

V úterý vaří: Petr Vondráček (36)

Mladší Petr je městský člověk z Liberce. Je rozvedený, má dceru, s níž tráví čas u babičky, v jejímž 3 + 1 bude i prostírat. Jinak bydlí s přítelkyní a se psem.

Rád vaří a v kuchyni se umí otáčet. Do pořadu se přihlásil právě proto, že Prostřeno! pravidelně sleduje a chtěl by v televizi ukázat, že i amatérský kuchař může umět dobře vařit. Sebevědomí mu nechybí, takže očekává výhru. Kdyby o tom přesvědčil i soupeře, čtyřicet tisíc by investoval do svého podnikání.

Momentálně nezaměstnaný automechanik se snaží rozjet svojí firmu, ale možná by se uživil i jako cukrář. Kdyby ovšem nezapomněl na cukr… Takže repete? Jak se jinak excelentní piškotová roláda povede na druhý pokus? Petr je šikovný, umí vykostit kuře, udělat houskovou nádivku, poradí si s vanilkovým luskem. Polévka je chutná, nudle domácí...

Jaký je Petr Vondráček

Charakter: Prý upovídaný extrovert. Klidný, spravedlivý, šikovný.

Zájmy: Procházky se psem a s přítelkyní. Badminton. Vaření a pečení.

Vztah k vaření: Vaří moc rád, je to jeho koníček.

Chutě: Je polévkový, takže nejvíce mu chutnají polévky.

Nesnáší: Prý neexistuje nic, co by alespoň neochutnal. U stolu mu nejvíc vadí, když se někdo rýpe v jídle.

Motto: Každý má svojí svobodnou cestu…

Video se připravuje ...