Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Prostřeno! Vyladěná zábava v ložnici: Víno, ženy, tanec a zpěv!

18. června 2012 | 13:53

Salát bez zálivky, hosté na suchu, přeslazená zmrzlina. Prvnímu hostiteli tohoto týdne se všechno nevydaří tak, jak by si zřejmě přál. Skvělá zábava však smaže všechny jeho hříchy. Soutěžící nakonec skončí v ložnici ve společném objetí.

Rozechvělá, ztrémovaný a roztřesená... Takové jsou pocity soutěžících na počátku kulinářského klání z Karlovarska. Jsou obavy tří žen a dvou amatérských kuchařů adekvátní, nebo jde o zbytečnou paniku?

Jako největší taktici se navzájem tipují Ruda a Saša. Kdo to bude doopravdy? Nervové chvění se rozptýlí už v pondělí, protože uvidíte asi nejveselejší Prostřeno! sezony. Sešla se parta, která se ráda baví a směje, ovšem nikoli za zády.

Jak uspějí dva důchodci, jeden mladý tatínek, živel Saša a holka z porcelánu Miluška? Sledujte dnešní Prostřeno! na Prima family už v 18 hodin!

V pondělí uvaří: sympatický tatínek Vlasta Stredný (26)

Mladý tatínek z Ostrova žije s o dva roky starší přítelkyní a mají malé dítě. Dříve pracoval jako dělník a číšník, dnes je obchodním zástupcem jedné firmy.

Do pořadu se přihlásil sám, protože chce zakusit pocity "herce" před kamerou a protože ho baví vařit. Těší se na adrenalin, nové životní zkušenosti a příjemné lidi. Výhra by Vlastovi samozřejmě udělala radost. Peníze by investoval do bydlení, protože v novém bytě je ještě dost práce i prázdného místa.

V pondělí vaří sympatický tatínek Vlasta (26)
Autor: FTV Prima

Karlovarská parta se oťukává a rozkoukává nad čerstvou zeleninou. První hostitel si dal práci s lehkým předkrmem, který bohužel nedotáhl. Salátku chybí zálivka a lžičkou nejde jíst. Příbory ale soupeři nedostanou.

U maďarské zelňačky se shodnou, že postrádají brambory, jinak jim ale pikantní polévka pěkně rozvázala jazyky. Vlastík také zapomíná nalévat a málem vynechal slaninu. Závitek s kopřivovou nádivkou musel proto ještě rozvinout.

Hosté se za doprovodu jeho elektrického piana „podívají do Mexika“ a potom se za zpěvu a tance vrátí ke stolu v českém Ostrovu, aby se ochladili domácí zmrzlinou – bohužel přeslazenou…

 

Jaký je Vlasta Stredný

Charakter: Je upřímný flegmatik, občas náladový, někdy prý i líný. Ovšem společenský, má rád zábavu.

Zájmy: Hudba – aktivně i pasivně. Plavání v přírodě, volný čas s přítelkyní a rodinou.

Vztah k vaření: Vaření a jídlo má rád, prý je to na něm už i poznat. Nejraději tvoří českou klasiku.

Chutě: Miluje maso, konkrétně maďarský guláš.

Nesnáší: Ledvinky. Vrzání příborů u stolu.

Motto: Každý sám svého štěstí strůjcem…

Video se připravuje ...