Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Prostřeno! Zábava tělo na tělo přinese smích i vzrušení

21. května 2012 | 05:23

V pondělí nás doma přivítá Klára (21), která se netají tím, že se těší na mužské protivníky. Předem hlásí, že se ženami dvakrát nevychází. Jak tedy dopadne její střetnutí s po výhře toužícími soupeřkami? Rozhodně bude veselo!

Jedenadvacetiletá maminka pětiletého syna je mlčenlivá, vážná, jako strávnice kritická. Jaká je Klárka kuchařka a hostitelka?

Udělá pár chyb, téměř však nehne brvou. Na slanou roládu sice uhněte vlastní těsto, ale dá na něj horkou náplň. Zvládne rozpadající se roládu vůbec zavinout a upéct? A co kuřecí, které je ochucené jako ryba? Bude „prošívaná deka“ klouzat hostům do krku?

Čtyřchodové menu by si zasloužilo větší péči a dotaženější koncovky. Jako číšnice prý s prostíráním nemá problém, jenže opak je pravdou. Přehodí nože a vidličky a zapomene dát hostům napít. Zvedne náladu prvního večera Twister, při němž si budou soutěžící opravdu blízko?

Sledujte dnešní Prostřeno! na Prima family už v 18 hodin.

Dnes vaří: servírka Klára Nyersová (21)

Klára pracuje jako servírka v třeboňské restauraci. Pochází z vesničky na jihu Čech a má už pětiletého syna. Protože se se současným přítelem nepohodli, žije momentálně se sestrou otce svého dítěte a jejími dětmi ve společném bytě 3 + 1, kde bude i prostírat. Přihlásila se sama, protože se jí pořad Prostřeno! líbí. Chce si vyzkoušet vaření pro cizí lidi, těší se na nové přátele, zkušenosti a dobrou zábavu. Výhra by ji rozhodně nezarmoutila. Kdyby 40 000 korun získala, investovala by do zařízení bytu, případně by si našla vlastní bydlení.

V pondělí nám prostře Klára Nyersová
Autor: FTV Prima

Kdo je Klára Nyersová

Charakter: Je spolehlivá, vážná, prý upřímná a spolehlivá, hodná a obětavá.

Zájmy: Těší ji syn, hraní na hřišti, kamarádky a jejich děti, vaření.

Vztah k vaření: Má kuchtění ráda, je to jeden z jejích koníčků. Nejraději vaří pro syna.

Chutě: Oblíbila si kuřecí maso a lehká jídla.

Nesnáší: Ryby a tlusté maso. Hádky u stolu.

Motto: Užívej každého dne, jako by byl ten poslední.

Video se připravuje ...