Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Prostřeno! Helena chce soupeřky odrovnat: Chlupy v jídle a nic k pití!

15. května 2012 | 05:35

V úterý nás ve svém bytě přivítá svobodná a bezdětná milovnice koček Helena (28). Ta si pro své soupeřky přichystá hned několik překvapení. Přežijí dámy nechutný mišmaš, který si pro ně připravila? Nám je už z předkrmu nevolno...

Blonďatá osmadvacetiletá učitelka hudby a hry na klavír žije sama ve čtvrti Bělá se dvěma „kočičáky“. Najdou u ní chyby hledající soutěžící v jídle nějaké chloupky?

Umí však Helena, která spoléhá na ryze rodinné recepty, vařit stejně dobře, jako hrát na piano? Ocení soupeřky pokrmy, které chutnají jejím nejbližším? Například podivné "chuťovky", které obsahují vše, co se najde v lednici a ještě něco navíc.

Kombinace totiž nejsou Heleninou nejsilnější stránkou, skladba jídla je trochu páté přes deváté. Navíc už druhý den nedostanou hosté napít. Chce je snad hostitelka takticky utrápit žízní, aby se zbavila svých soupeřek?

Spraví vše netradiční zábava, která se tentokrát vážně vydaří? Dámy se smíchy budou válet po stole a možná se dozvíme víc i o soukromí zúčastněných. Alespoň některých...

Zajímá vás, jak tohle všechno dopadne a jaké jsou Heleniny šance na výhru? Sledujte dnešní Prostřeno! na Prima family už v 18 hodin.
V úterý uvaří učitelka hudby Helena (28)
Autor: FTV Prima

Dnes vaří: učitelka hudby Helena Doudová (28)

Helena se do pořadu Prostřeno! přihlásila, protože ho sledovala v Německu a už tehdy se jí líbil. Účast v pořadu je pro ni splněným snem, těší se na nové lidi a nové chutě. Pokud by vyhrála, koupila by sedačku a jela na dovolenou. 

Mladá žena je svobodná a bezdětná. V dvoupokojovém bytě v Děčíně žije se dvěma kočkami, o které perfektně pečuje.

Vystudovala konzervatoř, obor hra na klavír a teď pracuje jako učitelka klavíru, korepetice a hudební nauky na Základní umělecké škole v Děčíně. V sezoně dělá lektorku environmentálních programů v Českém Švýcarsku, které miluje.

Kdo je Helena Doudová

Charakter: Upřímná, vůdčí, ráda plánuje, optimistická, akční. Ráda také naslouchá druhým.

Zájmy: Práce, ale i zumba, step aerobic, pěší turistika, cykloturistika, lyžování. Zajímá se o esoteriku a psychologii.

Vztah k vaření: Vaření ji baví. Zejména když má pro koho vařit. V kuchyni začínala už v pubertě, když nebyla mamka doma a chtěla ji překvapit.

Chutě: Miluje českou kuchyni a sladké.

Nesnáší: Neví o ničem, co by nesnědla. Ze zásady se nevyjadřuje k pokrmům, které nikdy neochutnala.

Motto: V životě se počítá to, co si užijeme.

Video se připravuje ...