Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Šok pro soutěžící z Prostřeno: Karel je gay!

3. října 2011 | 14:10

Hned na prvním večeru pořadu Prostřeno! dojde k šokujícímu přiznání. Nikdo ze čtveřice ostatních soutěžících totiž nečeká, že by hostitel Karel Bednář byl gay. "Rozhodně na to na první pohled nevypadá, myslela jsem, že má přítelkyní," netají své zaskočení soutěžící Dagmar.

Číšník Karel pochází z obce Čerčany a s přítelem Pepou už bydlí deset let. Jejich byt ale nenasvědčuje tomu, že by vypadal jako domácnost dvou mužů. Proto si ostatní myslí, že si Karel spokojeně žije s přítelkyní.

Jediná ložnice se jeví nápadně, zdobí ji totiž andělská křídla přítele Pepy. "Určitě má přítelkyni," prohlásí Dagmar při vstupu do pokoje. A Zdeněk dodává: "Spíš to bude manželka puntíčkářka."

Karel ale všechny překvapil, když na začátku večeře bez mrknutí oka řekl, že žije s přítelem. Pravda vyšla najevo, když se Dagmar zeptala, jestli je v obývacím pokoji obraz jeho přítelkyně. "To je Madonna, já žiji s přítelem," odpověděl Karel.

Jak budou soutěžící na Karlovo přiznání reagovat? Vzniknou už na začátku nějaké nesympatie? To vše uvidíte už dnes večer od 18 hodin na TV Prima v pořadu Prostřeno!.

Autor: Gabriela Mikešová
Video se připravuje ...