Středa 23. října 2024
Svátek slaví Teodor, zítra Nina
Oblačno 13°C

Móda z premiéry Mádlova filmu Vlny: Tentokrát zaujali muži! Brož, nátělník i vkusný manšestr

7. srpna 2024 | 17:20

Dlouho očekávaný snímek režiséra Jiřího Mádla má za sebou pražskou premiéru, kterou si nenechala ujít řada známých osobností. Kdo na červeném koberci nejvíce zazářil?

Dobové drama z konce 60. let minulého století, je inspirováno skutečným příběhem skupiny novinářů mezinárodní redakce Československého rozhlasu a jejich odhodláním přinášet nezávislé zprávy za každou cenu. Snímek Vlny se připravoval přes sedm let a čas, který do tohoto projektu Jiří Mádl investoval, se vyplatil.

Skvělého ohlasu se Vlnám dostalo už na letošním filmovém festivalu v Karlových Varech. „Tenhle projekt jsem chtěl zrealizovat už od roku 2009. Dostal jsem to vlastně za trest na vysoké škole, kde jsem neměl dost účastí na přednáškách a hrozilo, že nedostanu zápočet,“ zavzpomínal režisér. Slavnostní pražskou premiéru, která proběhla v úterý ve Slovanském domě, si nenechala ujít řada známých osobností. 

VIDEO: Pražská premiéra Mádlova filmu Vlny

Video se připravuje ...
Jiří Mádl - Vlny • VIDEO: Markéta Reinischová, Daniel Kristl

To nejlepší z červeného koberce

Na červeném koberci zazářila přítelkyně herce Jana Nedbala, Sára Kozucharová, která pro slavnostní premiéru zvolila bílé šaty s kápí a zajímavým dekoltem. Bílý odstín zvolila také herečka Denisa Pfauserová, která dorazila v korzetových šatech bez ramínek. Doprovod jí dělal partner Martin Kučera, který oblékl šedý oblek a bílou košili a s Denisou tak hezky ladil. 

Sára Kozucharová
Autor: profimedia.cz

Denisa Pfauserová
Autor: profimedia.cz

Dámy v černé

Na černý odstín vsadila herečka Táňa Pauhofová, která ve snímku Vlny ztvárnila hlavní ženskou roli. Doprovod jí dělal manžel Jonatán Pastirčák. Ten oblékl výrazné flanelové sako a černé společenké kalhoty. Svůj outfit doplnil černou kabelkou. Táňa oblékla dlouhé splývavé černé šaty, které oživil zajímavý dekolt a stříbrné doplňky. 

Táňa Pauhofová s manželem Jonatánem Pastirčákem
Autor: profimedia.cz

Černé šaty oblékla také Tereza Ramba, která přišla podpořit svého dlouholetého kamaráda Jiřího Mádla. Večerní róba s hlubokým výstřihem měla také vysoký rozparek. Černá elegance zdobila i herečku Jitku Schneiderovou. Šaty s dlouhým rukávem a bez výstřihu doplnila černými lodičkami a psaníčkem ve stejném odstínu. Černé sametové šaty na špagetových ramínkách pak oblékla Marie Anna Kupcová.

Tereza Ramba
Autor: profimedia.cz

Marie Anna Kupcová
Autor: profimedia.cz

Jitka Schneiderová
Autor: profimedia.cz

Zaměřeno na muže

Zahanbit se nenechali ani slavní pánové. Vojtěch Vodochodský dorazil ve slušivém manšestrovém hnědém obleku, který doplnil decentní broží. Na černou klasiku zase vsadil Martin Hofmann, Vojtěch Kotek nebo sám režisér Jiří Mádl. Herec Stanislav Majer oblékl na červený koberec bílý nátělník, který doplnil tmavě modrým sakem se zlatými knoflíky a béžovými kalhotami.

Jiří Mádl
Autor: profimedia.cz

Vojtěch Vodochodský
Autor: profimedia.cz

Stanislav Majer
Autor: profimedia.cz

Autor: Aneta Valešová