Neděle 30. června 2024
Svátek slaví Šárka, zítra Jaroslava
Oblačno, bouřka 31°C

Zaměřeno na prsa: Které celebrity mají, či měly vylepšený hrudník?

  • Zaměřeno na prsa: Které celebrity mají či měly vylepšený hrudník?
    26. června 2024 | 05:50

    Blíží se léto a za chvíli budeme opět vystavovat své dekolty sluníčku. Mnoho slavných žen podlehlo touze je co nejvíce vylepšit, a svěřily se do rukou chirurgů. I když jsou většinou spokojené, některé změna příliš nenadchla, a implantáty musely pryč.

    Vzpomínáte si na dnes už klasickou představitelku objemných ňader, poměrně nepřirozeně trčících z hrudníku jako kulatý míč, na slavnou Pamelu Andersonovou? Její velkoobjemové implantáty z ní udělaly velkou hvězdu. Právě ona ale byla nakonec jednou z těch, které si po letech nechaly silikony odstranit. Mnohé slavné krásky ale nedají na implantáty dopustit. „Větší prsa pro mě byla tou nejlepší volbou, protože jsem se s těmi svými prostě necítila dost žensky. Nedělala jsem to kvůli okolí, ale kvůli sobě,“ přiznala hollywoodská herečka Cameron Diaz. Které celebrity mají, či měly vylepšený hrudník?

  • Pamela Anderson

    Autor: profimedia.cz

    Když se hvězda seriálu Pobřežní hlídka objevila se svými bujnými silikonovými ňadry v červených plavkách, určitě zvedla sledovanost už i tak rekordně oblíbeného seriálu, a pánové na ni mohli oči nechat. Implantáty tehdy frčely poměrně nepřirozené, kulaté jako pumlíč, dnes už ženy dávají častěji přednost přirozenějším tvarům. Krásná herečka vždy toužila po delších nohách a hustších vlasech, které vylepšovala příčesky, takže bujné poprsí jí rozhodně zvedlo její zbytečně pochroumané sebevědomí. Jako starší ale chtěla být přirozenější a změnila názor. Když si silikony po letech dala odstranit, prohlásila, že to bylo nejlepší rozhodnutí jejího života.

    VIDEO: Operace prsou: Jak probíhá rekonvalescence a kontrola?

    Video se připravuje ...
    Operace prsou: Jak probíhá rekonvalescence a kontrola? • VIDEO: Videoredakce ženských titulů

  • Angelina Jolie

    Autor: profimedia.cz

    Úplně jiné důvody vedly k silikonům herečku Angelinu Jolie. Ta má bohužel z matčiny strany v genech rakovinu, takže si z preventivních důvodů a po poradě s lékaři, nechala kompletně odstranit mléčnou žlázu. Kromě toho podstoupila ze stejných důvodů i odstranění vaječníků a dělohy. Zveřejněním svých zdravotních problémů obrovsky zvýšila povědomí o prevenci rakoviny prsu a nejspíš tak zachránila život nejedné ženě, která se odhodlala jít na vyšetření, nebo která podstoupila genetické testy na přítomnost genu BRCA.

  • Victoria Beckham

    Autor: profimedia.cz

    Slavná zpěvačka, podnikatelka a módní návrhářka si nechala prsa poměrně výrazně zvětšit v roce 1999. Později nebyla spokojená a vyměnila je za menší velikost. Po narození svého čtvrtého dítěte, dcery Harper, se rozhodla pro úplné odstranění implantátů. Vzhledem k tomu, že Victoria se snaží udržovat až extrémně štíhlou postavu, vypadá teď její hruď daleko přirozeněji a lépe. Palec nahoru!

  • Hana Mašlíková

    Autor: profimedia.cz

    Modelka a moderátorka toužila po velkých prsou už dávno, zvětšit si je nechala v 25 letech, a to na čtyřky. Vzhledem k tomu, jak štíhlá vždy byla, působila ňadra hezky, ale opravdu bujně. Implantáty ovšem nevydržely a časem začaly praskat. Během dalšího zákroku si ňadra modelka nechala zmenšit, bylo to nutné zejména ze zdravotního hlediska. Jak později řekla, tak silikonová prsa nikdy nepovažovala za chybu a zvětšit by si je prý dala znovu, ale zvolila by jinou velikost. Vlastní potíže s implantáty nepovažuje za běžné, stává se to výjimečně, proto nechce nikoho od výkonu odrazovat. Vždy je ale dobré uvážit, jak velké poprsí opravdu chceme, a zda se to hodí k naší postavě. Hanka teď prý opět úpravu zvažuje – hodně na sobě pracuje, má vypracovanou postavu a její ňadra prý změnila tvar. Tak uvidíme. Když se rozhdne pro, držíme palce, aby to dopadlo skvěle.

  • Dara Rolins

    Autor: Instagram

    Dara patří mezi ženy, na kterých prostě nepoznáte, kolik jim je let, vypadá pořád jako dvacítka. Má neuvěřitelně vysportovanou postavu, na které pracuje tvrdě, pravidelně a většinou pod dohledem trenéra. Sama o sobě vždy otevřeně říkala, že pokud jde o poprsí, příroda ji poněkud ošidila. Proto si nechala ňadra zvětšit na trojky. Po porodu dcery si je opět nechala vylepšit. Prý jí objemnější dekolt zvedl sebevědomí a cítí se tak lépe.

  • Eliška Bučková

    Autor: profimedia.cz

    Krásná Eliška je prakticky bez chybičky i bez jakýchkoli úprav. Akorát by podle mnohých lidí měla spíš nabrat nějaká kila na váze. Před časem dokonce trpěla anorexií, kterou i veřejně přiznala. Problémy prý už překonala, přesto je stále velmi štíhlá. Prsa si nechala zvětšit proto, že se tak cítila lépe a přitažlivěji.

  • Vlaďka Erbová

    Autor: Instagram.com

    Modelka Vlaďka Erbová si ňadra nechala upravovat několikrát, až potřetí prý byla s výsledem spokojená. Patří mezi nejzajímavější české krásky, často je přirovnávána k české Halle Berry. Zastává názor, že když se žena pro úpravu ňader rozhodne, neměla by se příliš nechat ovlivňovat okolím, ale řídit se tím, co chce ona sama. S prsy žijeme my, ne naši blízcí.

  • Helena Vondráčková

    Autor: Blesk:Martin Hykl/CZECH NEWS CENTER CNC / Martin Hykl

    Zpěvačka Helena Vondráčková si před časem nechala upravit a zvětšit poprsí. Jak řekla, ne ani proto, že by to nutně potřebovala, ale kvůli tomu, že plnější ňadra vypadají v kostýmech lépe. Celkově je její vizáž prý především zásluhou dobrých genů, které zdědila po svých rodičích.

Autor: sia
Diskuse ke článku
.