Čtvrtek 4. července 2024
Oblačno, déšť 19°C

Láska z Varů: Které slavné páry letos navštívily filmový festival?

2. července 2024 | 06:00

Filmový festival v Karlových Varech patří mezi největší akce roku a každoročně přiláká mnoho známých tváří. Na červeném koberci není nouze ani o slavné páry. Kdo letos vyrazil na festival se svou drahou polovičkou?

58. ročník filmového festivalu v Karlových Varech je v plném proudu a i letos se to na červeném koberci hemží zamilovanými páry, které si v lázeňském městě užívají radovánek. Mezi návštěvníky nechybějí už tradičně jména jako Jiří Macháček, Andrea Verešová, Tereza Ramba nebo Miroslav Donutil. Které hvězdné páry zazářily?

VIDEO: Jiří Bartoška ukázal na filmovém festivalu vnučku

Video se připravuje ...
Jiří Bartoška ukázal vnučku • VIDEO: Markéta Reinischová

Tereza Ramba hvězdou Varů

Ozdobou letošního roku je herečka Tereza Ramba, která na festival dorazila s manželem Matyášem. Při zahájení oslnila ve sněhobílém modelu značky Anamé a v novém krátkém trendy střihu vedle svého manžela jen zářila. Na festivalu se představil nový film režiséra Dana Svátka Zápisník alkoholičky, ve kterém ztvárnila Tereza hlavní roli. Ve Varech zároveň oslavila 35. narozeniny.

Tereza Ramba a Matyáš Ramba
Autor: profimedia.cz

Dorazil i prezidentský pár

Svou návštěvou poctil Karlovy Vary také český prezident Petr Pavel s manželkou Evou. Setkali se s ukrajinským režisérem Olehem Sencovem, který na festival přijel přímo z fronty, aby uvedl svůj snímek Real, a jeho ženou Veronikou Velch. Prezidentský pár se pak účastnil světové premiéry filmu Mord a setkal se také s herečkou Ivou Janžurovou a její dcerou Theodorou Remundovou.

Prezident Petr Pavel na filmovém festivalu v Karlových Varech s manželkou Evou (30.6.2024)
Autor: Blesk:Foto CNC: Marek Patek, Pavel Machan, David Kundrat, Martin Hykl

Premiéra Jakuba Voráčka

Svou krásnou partnerku Markétu vyvedl také hokejista Jakub Voráček, který se filmového festivalu letos účastní poprvé. MFF Karlovy Vary poskytuje v rámci svého doprovodného programu každý rok prostor pro prezentaci vybrané neziskové společnosti, která tak může široké veřejnosti představit svou činnost a seznámit ji s dalšími možnostmi. Letos se jí stala právě Nadace Jakuba Voráčka, která se zaměřuje na pomoc pacientům s roztroušenou sklerózou. 

Jakub Voráček s partnerkou Markétou
Autor: profimedia.cz

 

Autor: Aneta Valešová