Neděle 23. června 2024
Svátek slaví Zdeňka, zítra Jan
Polojasno, déšť 23°C

Můj styl je katastrofa, jsem hastroš, říká Lucie Vondráčková. Jak ji změnil její stylista a návrhář?

Video se připravuje ...
Můj styl je katastrofa, jsem hastroš, říká Lucie Vondráčková. Jak ji změnil její stylista a návrhář?
VIDEO: Videoredakce ženských titulů
8. června 2024 | 06:00

Herečka a zpěvačka Lucie Vondráčková přijala pozvání na taneční parket, a bude tak součástí letošní řady StarDance. S pořadem tak společně protancujeme celým podzimem, avšak show je nejen taneční podívaná, ale i ta módní, kdy zrak přechází z okulibých kostýmů. Vyzpovídaly jsme proto známou umělkyni, jak si stojí se svým stylem a zda má k módě blízko. Její odpovědi vás možná překvapí.

Třináctá řada StarDance z dílny ČT1 odstartuje 12. října. Pozvání na taneční parket přijala herečka Marta Dancingerová, herečka Jana Paulová, kickboxerka Martina Ptáčková, influencerka Chili Ta, ale i herečka a zpěvačka Lucie Vondráčková. Tu můžete kupříkladu vídat na svých televizních obrazovkách, a to v oblíbeném nekonečném seriálu Ulice, kde ztvárňuje postavu Soni Čechové.

Co prozradila o své účasti, čeho se nejvíce obává a jaké měla požadavky na svého tanečníka, se dozvíte v našem článku zde:

Nejsem žádná módemanka aneb Džíny a tričko v hlavní roli

Nejen tanec dělá show oblíbenou, k atraktivitě pořada však také přispívají I taneční modely tvořené pod taktovkou kostýmního výtvarníka Romana Šolce. Proto jsme půvabnou umělkyni vyzpovídaly, jaký vztah má k módě a její odpověď byla překvapivá. Prozradila totiž, že její styl je poměrně katastrofa a je postavený zejména na džínách a docela obyčejných tričkách: „Pořád někam chodím a vozím kluky na různý kroužky. A tak musím nosit prostě pohodlný věci, takže dobíhám tramvaje a metra, a jezdím s plnými taškami jídla, tak nejsem úplně jako módemanka", nechala se slyšet Lucie Vondráčková.

Můj stylista je zároveň psycholog

Její styl však v poslední době nabyl jisté dávky elegance a šmrncu, zejména co se společenských akcí týče. O její garderobu se totiž stará věhlasný designér a stylista Dominik Navrátil a jak sama Lucie Vondráčková prozradila, obléká ji do věcí, které by si jinak na sebe nevzala. „Dominik mě obléká do věcí, do kterých bych se nedovolila sama obléknout, ale on s tím vždycky přijde a já nemám jinou možnost. Takže si to vezmu a pak to je hezký,” nechala se slyšet a dodala, že změna jejího stylu nebyla tak těžká.

„No, víte co. Ono to u mě není tak moc úplně těžký, protože můj styl je vyloženě jako jenom džíny a triko. Je to katastrofa taková, jo. Ale když přišel Dominik, tak mně se na tom líbí, že on to umí i rychle třeba dodělat na místě, protože on skvěle šije a vždycky mi přinesl něco, čeho bych se sama bála, na co bych si nevěřila. A on mi i zvyšuje sebevědomí, takže on je takový můj psycholog,” vysvětlila půvabná herečka a zpěvačka.

Spolupráce odstartovala faux pas

Počátek spolupráce Lucie Vondráčkové a Dominika Navrátila odstartovala jedna módní kuriozita. Na tiskovou konferenci TV Nova, kde byly odtajněny podzimní novinky minulého roku, na sebe totiž oblékla obdobný model jako moderátorka Zorka Hejdová. „Bylo to skvělý zahájení, protože jsem měla takový modrý top, blankytně modrý a kalhoty a měla jsem to šíleně podobný ještě s jednou slečnou, která přišla na tu samou akci. Takže jsme vypadaly jako dvojčata, a tím jsme zahájili naši spolupráci, tímto faux pas,” vysvětlila s úsměvem Lucie Vondráčková.

Co dalšího prozradila známá herečka a zpěvačka se dozvíte v rozhovoru v úvodu článku.

Potřebujete také obměnit šatník? Vyzkoušejte náš internetový srovnávač Zboží Dáma a ušetříte!

Autor: Žaneta Podlahová, Tereza Víchová