Neděle 16. června 2024
Svátek slaví Zbyněk, zítra Adolf
Oblačno 22°C

Známe taneční páry letošního StarDance! S kým bude tančit Filip Blažek nebo Lucie Vondráčková?

23. května 2024 | 08:58

Deset osobností už zná své taneční partnerky či partnery, se kterými v létě začnou trénovat na přímé přenosy nové řady StarDance, která propukne letos na podzim. S kým bude tančit Filip Blažek, Lucie Vondráčková nebo Jana Paulová?

V ateliéru na Kavčích horách se v uplynulých dnech poprvé potkaly jednotlivé páry a po seznámení před kamerami společně nafotily první snímky. Radost z tance a pohybu bude úvodním tématem třinácté řady taneční soutěže, a tak bylo focení doplněno o balonky, které mají symbolizovat hravost a veselost.

VIDEO: Lucie Vondráčková o StarDance: Víme, jakého by si přála tanečníka! Splní její přání Lukáš Bartuněk?

Video se připravuje ...
Lucie Vondráčková o StarDance: Víme, jakého by si přála tanečníka a z čeho má strach! • VIDEO: Videoredakce ženských titulů

O titul krále a královny parketu bude usilovat herec Filip Blažek, kterého na parketu doprovodí Adriana Mašková. "Vůbec netuším, co mě čeká. Samozřejmě mám ponětí, že existují nějaké druhy tance, ale který mi opravdu udělá radost, to zatím nevím. Odhaduji, že pravděpodobně tedy ten, který buď bude nejméně problematický, nebo ten, který Adrianě nezkazím,“ uvedl herec.

Na svá taneční vystoupení se velmi těší Marta Dancingerová, která bude tančit s Martinem Prágrem. „Úplně nejvíc se těším na freestyle, ale radostné snad budou s Martinem všechny tance,“ řekla herečka. Nadšení s Martou sdílí také tanečník. "S Martou bude velká sranda. Doufám, že ji nadchne třeba nějaká zábavná cha-cha nebo něco v sambě. Mám rád tyhle tance, do kterých se vždy snažím vnést zábavu. Možná ale naším nejradostnějším bude nakonec nějaký standardní tanec. Nechte se překvapit.“

Zpěvačka a herečka Lucie Vondráčková bude tančit s Lukášem Bartuňkem. „Náš nejradostnější tanec se vůbec neodvažuji tipovat, ale těším se na valčík,“ odtajňuje. „Myslím si, že by to mohl být jive a cha-cha. Ale s Lucií bude všechno radostné! Kromě tedy paso doble, to není veselé nikdy," doplňuje tanečník.

Herečka Jana Paulová se na parketu objeví vedle Robina Ondráčka. Který tanec pro ni bude největší radostí? „Samozřejmě se uchyluji k těm, které jsem už někdy tančila, a to byl valčík a možná, že trošičku waltz. Jinak ani nevím, jak některé ty ostatní vypadají. Je možné, že jsem některý už i tančila, ale to mi úplně vymizelo z hlavy,“ prozrazuje.

Mezi další soutěžící páry pak patří hudebník Ondřej Ruml a Andrea Třeštíková, mistryně bojových sportů Martina Ptáčková a Dominik Vodička, spisovatel Patrik Hartl a Tereza Prucková, herec Oskar Hes a Kateřina Bartuněk Hrstková, influencerka Chili Ta a Jakub Mazůch, paralympionik Jiří JežekLenka Nora Návorková. První díl letošního ročníku odvysílá ČT1 v sobotu 12. října ve 20:10.

Autor: Aneta Valešová